2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3979 بازدید | 255 پست

من ۲.۵ ساله میخوام فعلا بازم خدا صلاحم نمیدونه

دقیقا شرایط عین شماست و 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دخترم کوچیکم پنج ساله شده گاهی دلم میخواد ولی وقتی به زایمان فکر میکنم😬😬😬😬😬😬کاملا اتوماتیک پشیمون میشم🦦😐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من خودم دوتا بچه دوست دارم ولی فعلا ی دونه دارم

اگه میتونی ی خانواده گرم و صمیمی ازشون دربیاری بیار وگرنه تو دوران میانسالی باعث عذابت میشن..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

نظر من اینه آدم ها علایق و خواسته هاشون با هم فرق داره

یکی بچه دوست نداره یکی دوست داره یکی عاشق شاغل شدن ویکی نه و.....

تو فرصت زندگی هر کس باید بره دنبال علاقش وگرنه هرگز احساس شادی نخواهد کرد 

الان پوشک عوض کردنی که با اکراه میگن شاید آرزوی کس دیگه ای باشه

خود من عاشق بچه بودم و الان شاغلم بخاطر حرفهای اطرافیان و بخصوص همسرم فقط یک بچه آوردم و الان بشدت پشیمونم 

زندگیم آرامش داره رفاه نسبی داریم ولی یه چیزی تو وجودم کم دارم چون من همیشه عاشق بچه بودم و این راضیم می کرد

خدالعنتشون کنه بعضیاشون اونقدتو گوش پسرشون میخونن که کاروبه سقط بکشونن .من که حمایتشونو نمیخوام همین ...

من پشت سر پسرم باردارشدم اصلا بدترین شرایط ممکن.پسرم پنج ماهش بود.با اینحال ک سختم بود عذاب وجدان داشتم نمیخواستم سقط کنم مادرشوهرم و خاله شوهرم گفتن یا سقط کنید یا بدید ب برادرشوهرم ک بچه نداره دیگه سقط کردیم .

نظر من اینه آدم ها علایق و خواسته هاشون با هم فرق دارهیکی بچه دوست نداره یکی دوست داره یکی عاشق شاغل ...

درکتون می کنم.ولی من فکر میکنم من نمیتونم درتوانم. نیس ولی بچه دوست دارم .ولی بچه بهونه گیر یا وابستع دوست ندارم.الان مشکل اصلیم دخترم هس هفت سالشه ذستشوی بزور میره با داداشس یکی بدو داره حموم نمیتونم بره خوذم باید ببرمش کلاس اوله اگه ی کم مستقل تر بود وبهونه نمیگرفت خوب بود.و شوهرم همکاری نمی کنه.صبور و پرحوصله نیست.و خودمم کم حوصلم ولی از شوهرم خیلی بهترم.تمام زنذگیمون برای این دوتا گذاشتیم.همه چی محروم کردیم ک اینا بهشون اسیب نرسه

من خودم دوتا بچه دوست دارم ولی فعلا ی دونه دارماگه میتونی ی خانواده گرم و صمیمی ازشون دربیاری بیار و ...

من بچهام فقط خودشون دارن نه بچه از عموها داره نه از عمه بچه دارن.خودمون شلوغیم ولی همسن بچه های من نییتن بزرگترن.گفتم بچهام تو رده سنیشون کسی نیس تنهان.با کسی هم رفت امد نداریم

عقلت نم برداشته ،چرا میخوای خودت و خانوادت و به سختی بیجا بندازی!!! برو باشگاه به خودت برس به بچه ها ...

دوست دارم ورزش کنم حتی ب ذهنم رسیده یکی از لاین های ارایشگری یاد بگیرم ..میگم خب ی درگیری ذهنی شده برام وگرنه من میدونم کافیه