2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3926 بازدید | 255 پست
پسرا که ورزش براشون واجبه منم پسربزرگمومیزارم اوناروکه مدرسه میزاری بیدارمیشی یکی‌روهم بزارمهد البته ...

من هزینه مهد نیست شوهرم فقط کار خودش تو اولویت حوصله اوردن بردن بچه نداره.نزدیکمون هم مهد نیست.من کلا دخترم مدرسه میزاشتم صبح دوباره میخوابم.صبح بیدارنمیمونم.پسرم چهارسالشه بنظرتون قبول می کنن کلاس فوتیال؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرهمینه دیگه ماتازه دختردارشدیم حالا میفهمیم پسراچقداذیتشون بیشتره

الان پسر منم شرو شوره.خیلی میخاد حواسم بهش باشه.شوهرم هم خیلی رو بچه ها حساسه ترس ک اتفاقی براش بیفته زیاد جای نمیبره.من دخترم هم خیلی شیطون بود اروم نبود تازه امسال بهتر شده ک مدرسه رفته

خودم میدونم برامون بسه دوتا.ولی میگم کاش سه تا بوذن.دخترم خواهر مبخاد.ولی میدونم منم دوس دارم ۲۴ساعت ...

خب ب خودتم برس بچه م بیار ، فاصله بچه هاتم ک خوبه 

بچه های بزرگتر اون کوچیکه رو مراقبت میکنن تربیت میکنن خیلی اسونتر از بچه اوله بنظرم

من دانشجوی علوم پزشکی هستم تو خانمایی ک دیدم بنظرم تعداد بچه تو رسیدگی خانم به خودش خیلی موثر نیس . 

ی خانمی بود مسن یادمه یازده تا زایمان داشت، عمدتا فک میکنیم اینجور خانما خیلی نابود شدن ولی این خانم انقد مرتب و سرحال، مانتو رسمی و شیک و خوشگل و تر تمیز پوشیده بود و کلی ورزشم میکرد ولی بعضیا رم دیدم که طرف دو تا بچه سزارین کرده ، شده شبیه پنجاه شصت ساله ها و خیلی افسرده و دل مرده و اینا 

مهم اینه خودت اهمیت قائل شی برای خودت و بتونی مدیریت کنی هم ب خودت برسی هم خانواده ت 

تو بعضی چیزا سخت نگیر مثلا سبزی اماده بخر ظرف رو با ماشین بشور غذا برای مهمونی اگ‌ شد اماده بگیر و ... اگ ممکنه 

بیار ایشالا مایه افتخار و سربلندی و عصای دستت میشن، موفق باشی 💙 

چهارمی رو باردارم چون مث شما دلم میخواست 

فاصله هاشون هم کمه بزرگه 8 سالشه، 6 و 3ساله 

دوتا پسر، یه دختر 

امیدوارم این یکی دختر باشه 

اوضاع مالی خوبی داریم خداروشکر 

تقریبا همه مخالفم هستن خانواده خودم و همسرم ولی این تصمیمیه ک پدر مادر باید بگیرن، مخصوصا من ک غریبم و هیچ کس همراه و کمکم نبوده دیگه نظرشون هم برام اهمیت نداره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
الان پسر منم شرو شوره.خیلی میخاد حواسم بهش باشه.شوهرم هم خیلی رو بچه ها حساسه ترس ک اتفاقی براش بیفت ...

اشتباه میکنین باید بذارید بچه رو پای خودش بایسته و از دور مراقبش باشید تا کی میتونید تو خونه نگهش دارید؟ 

من پسر 8 سالم میفرستم نونوایی و خرید های مختصر ک نزدیک خونه ست

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
خب ب خودتم برس بچه م بیار ، فاصله بچه هاتم ک خوبه بچه های بزرگتر اون کوچیکه رو مراقبت میکنن تربیت می ...

ما خوبیش ب اینه سبزی و مرغ و گوشت اینا از بیرون میگیریم و اماده و تکه شده.هرچند وقت ی بار ساعتی کسی میگیرم.خودم ب ارامش روح و روان احتیاح دارم یکی چهار بچه داره ولی اروم هستن اذیت نمیکنن وراحت باهمه چی کنار میان.یکی دوتا مثل من اینقد شیطونن و توجه نمیکنن..تو خونه ی وسیله سالم نزاشتن دخترم اینقد روش کار کردم تا پنج سالگی از پوشک گرفته شد پسرم باز بهتر بود چند ماه زمان برد.ولب ریخت و پاش و شیطنت زیاد میکنن اروم و قرار ندارن باهم دعوا میکنن بجز جمع و جور من از نظر روحی و ذهنی احتیاج ب سکوت و ارامش دارم.مالی باز خداروشکر شرایطم خوبه.ولی مهم اینه هیچکس راضی نیس خواهرام مادرم مادرشوهرم..اصلا همه میگن نه ی وقت ی بچه دبگه بیارین کافیه و حمایت عاطفی نیستیم.هیچ حمایتی از کسی نیستیم.من جاریم اتفافا بچه دار نمیشه و همین مادرشوهرم خیلی حمایتش می کنه دوس نداره من بیشتر از دوتا بشه .حس میکنم میترسن اون بدونه ناراحت بشه 

بچه محدودتر شر و شورش بیشتر ببرش پارک انرژیش تخلیه بشه آروم‌تر میشه

امشب برد دوساعت برد بیرون چون شیرینی و کالری زیاد میخورن خوابشون نمیبره دخترم امشب اولین شبی گفتم تو اتاق خودت بخواب

اشتباه میکنین باید بذارید بچه رو پای خودش بایسته و از دور مراقبش باشید تا کی میتونید تو خونه نگهش دا ...

من نگرانم دخترم هفت سالشه چند روز پیش فرستادمش نتونست بره مغازه سرکوچه خودم دم در بودم.اابنه ی طرف میترسم بچه دریده بشه یا روش زیاذ بشه نفرستمش شاید بهتر باشه

ما خوبیش ب اینه سبزی و مرغ و گوشت اینا از بیرون میگیریم و اماده و تکه شده.هرچند وقت ی بار ساعتی کسی ...

قوم شوهرمعمولاهمینجوری اندخوششون نمیادزن حامله میشه چون فکرمیکنن پسرشون بیشترازشون کنده میشه وسمت خونواده خودش میره مگرباوجداناشون.

قوم شوهرمعمولاهمینجوری اندخوششون نمیادزن حامله میشه چون فکرمیکنن پسرشون بیشترازشون کنده میشه وسمت خو ...

اره اصلا من موندم اکثرا خوشحال میشن ولی مادرشوهر ی بار حرف شد فلانی سومی حامله هس.چشماش توکاسه چرخید ک واای سومی حامله شده بنده خدا ی طور با ناراحتی گفت ک انگار کار خیلی اشتباهی بوده.

عزیزم خوشحالم ک اومدین.بچهانون ارومن؟

نه مث همه بچه هان، صبح تا شب دنبال هم میکنن دعوا میکنن بازی میکنن، ذات بچه همینه دیگه 

اره اصلا من موندم اکثرا خوشحال میشن ولی مادرشوهر ی بار حرف شد فلانی سومی حامله هس.چشماش توکاسه چرخید ...

خدالعنتشون کنه بعضیاشون اونقدتو گوش پسرشون میخونن که کاروبه سقط بکشونن .من که حمایتشونو نمیخوام همینکه موش ندوونن توکارماخیلیه