2777
2789

نمی‌خوام بگم پدر بدیه، نمی‌خوام ناشکری کنم و بقیه خوبی هاشو نادیده بگیرم اما چنان برای مردم خدمت می‌کنه و خودشو عزیز نشون میده انگار از فردا اینو با مردم میزارن تو قبر.

همین امروز باز این روشو نشون داد. من و مامانم از شدت مریضی رو زمین افتادیم.. ۵ بار دکتر رفتم تا الان و از شدت درد نمیتونم نفس بکشم.. دراز کشیده بودم که یهو دیدم صدای یالله میاد.. نگو رفته خونه مامان بزرگم با خودش مهمون برداشته آورده.. اونا هم شنیده بودن ما مریض هستیم عین بیشعورا خودشونو زدن به اون راه ، ساعت ۵ پاشدن اومدن

یعنی بابام عرضه ندارن به اینا بگه حال خانواده خوب نیست یه وقت دیگه؟؟؟؟؟؟

بعد بدیش اینجاست نمی‌خواستم از اتاق برم بیرون.. اومده دم در صدام می‌کنه که بیام سلام بدم.. بابا من ۱۹ سالمه کنکور دارم مریضم خستم ریختم رو ببینی دلت میسوزه.. 

این کاربری دست چندین نفر است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای کاش افراد خانواده بدونند محبت زیادی به مردم، یعنی خانواده رو زجرکش کردن 

آخه واقعا یک جاهایی خانواده تحت فشار قرار می گیره 

و اي کاش بدونند اولوبت اول همیشه خانواده ست 

خانواده نباشه همون مردم نگاه آدمم نمی کنند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
همیشه آدم بدا بدی هاشون ب تو میرسه ولی آدم خوب ها خوبی هاشون به بقیه

بهش میگم کاش برای منم غریبه بودی.. اونوقت بیشتر خوبی می‌دیدم ازت.. تازه این کمترین کارشه

ب پدرت میگفتی حالم بده بلند شم بالا میارم 😂🤣

اصلا جواب ندادم حالا عصبیه از دست من.. مامانم سرزنش میکنه که بابا بچه حتی نمیتونه گوشی دست بگیره.. پنج بار دکتر رفته شبا خواب نداره..میبینی ریخت و قیافه اش رو که رنگش پریده.. 

بنظرم این چیزا رو مامانت باید مدیریت میکرد از اولش که کار به اینجا نرسه

بیچاره مامانم خودش شوکه شد 

حتی نفهمیدم نشیمن تو چه وضعیتی هست سریع دویدم اتاق 

خود مامانم هم مریضه

بهش میگم کاش برای منم غریبه بودی.. اونوقت بیشتر خوبی می‌دیدم ازت.. تازه این کمترین کارشه

بابای من خودمون وضع مالینون خوب نیست ، بسته معیشت برده داده به ی خانواده دیگه که فقیرن ، این تنها ی نمونش همیشه مردم رو تخم چشمش جا دارن ما نه 🙁

بابای من خودمون وضع مالینون خوب نیست ، بسته معیشت برده داده به ی خانواده دیگه که فقیرن ، این تنها ی ...

درکت میکنم...تو فکر کن ما خیلی سال پیش می‌خواستیم شاسی بخریم.. فقط ۱۰۰ میلیون کم داشتیم که اونم خودمون پول داشتیم . برداشته بود داده بود به شوهر عمه ام به مدت یک سال.. الان یه سمند قراضه سوار میشه 😂😂😂😂

بابای من خودمون وضع مالینون خوب نیست ، بسته معیشت برده داده به ی خانواده دیگه که فقیرن ، این تنها ی ...

این افراد معمولا طرحواره های ناسازگار شون فعال هست 

یعنی باورهایی که به خودش و خانوادش آسیب می زنه 

که با باید طرحواره درمانی بشند یا روزگار بهشون بفهمونه خانواده اولویت اول هست 

مردم هم اولوبت دارند اما نه به اندازه خانواده 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
بیچاره مامانم خودش شوکه شد حتی نفهمیدم نشیمن تو چه وضعیتی هست سریع دویدم اتاق خود مامانم هم مریضه

الانو نمیگم درکل مادرت اگه سر موقعیتای مختلفی که بابات اینکار رو کرده بهش تذکر داده بود بابات هم میفهمید که باید یجور دیگه رفتار کنه