2777
2789
عنوان

چندروز بعدزایمان رفتید خونه خودتون❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسیو ندارم عزیزم.به کسی هم نمیتونم اعتماد کنم ک از بیرون بیارم.امیدم به خداست

من نه مادر نه مادر شوهرم نبودن

یکی دوماه مونده به زایمانم دور وبری ها سپردم یه آدم مطمئن معرفی کنن تا ده روز اومد ویکم کمک حالم بود

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
اره این چندروز مامانم شست من اصلا امتحان نکردم

اصلا خودتو نترسون سختی بچه های من این بود که تا صبح نمیخوابیدن و دوست داشتم یکی نگه داره تا بخوابم

وگرنه بقیه کارهاش اصلا سختم نبود.

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

من هنوز مامان نشدم ولی میدونم مامان بشی از پس همه کار برمیای تو میتونی

با اینکه مامان نشدی ولی درست گفتی یکم سختکوشی و تلاش میخاد که بچتو تر وخشک کنی واز عهده کاراش بر بیای 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
جدی؟بچه اولتم همینطور؟من واقعا بلد نبودم و درد هم داشتم نمیتونستم کاری کنم

کلا یه بچه دارم سزارین بودم از راه بیمارستانم اومدم خونه خودم دیدم یا ابالفضل نزدیک۲۰تا آدم نشستن شوهر نفهم بیشعور من ایل تبارشو بدون هماهنگی با من ناهار دعوت کرده بود فقط ببین من با یه شکم پاره اون لحظه چه حالی داشتم

اگه دوران نوزادی یه سختی داشته باشه همین خوابیدنِوگرنه بقیش چیزی نیست

آره بخدا، هنوزم یادم میفته اعصابم خورد میشه. چقدر گریه میکردم از بی خوابی

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

اسی تو که طبیعی زایمان کردی الان دیگه خوبی..

من دوتا زایمان داشتم سر هردو ده روز اول خونه خودم بودم ماکانم پیشم بود بعد اون رفت منم یه هفته رفتم خونشون تمام...

دیگه الان باید خودت سرپاشی

بخیه چندتا خوردی؟؟