2777
2789
رفیق مهران بهش گف چرا گفتی نکشم اینو گف خیلی وقته تو کفشم بعد گف تک خوررر لباساش درآورد نگار دید بعد ...

سریالای ایرانیم دارن خطرناک میشنا

من بادخترم نگاه میکردم سریع زدم جلو

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارند

خیلی بد بود قلبم سنگین شد حیفه رفاقتشون من میگم هانیه خیانت کرد ب بقیه

اخه خود فرهاد اصلانی هم نمیدونس میخاد این اتفاقا بیفته

فکرنکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخه خود فرهاد اصلانی هم نمیدونس میخاد این اتفاقا بیفتهفکرنکنم

من این قسمت فقط تا اونجا دیدم ک افتادن تو چاه بقیش رو سکوت بود پسرم میخوابوندم  نفهمیدم چی گفتن ولی چرا فرهاد اصلانی ب اینا گفت ک پسره کر و لاله شما فهمیدین؟   هانیه فک کنم با خواهرش رفت خارج یا بلایی سر اونم آورد فرهاد اصلانی ،،،قسمتی ک فرزاد لب مرز گرفتن من بازم ب هانیه شک دارم 

من این قسمت فقط تا اونجا دیدم ک افتادن تو چاه بقیش رو سکوت بود پسرم میخوابوندم نفهمیدم چی گفتن ولی ...

اصلانی بخاطر اینکه بچه ها به اون کرو لاله اطمینان کنن الکی گفت ناشنواس

منماصلا دور از تصور بود این قسمت

دقیقا خیلی غیر پیش بینی 

فقط اون کر و لاله که داشت لخت میشد... 😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

دقیقا خیلی غیر پیش بینی فقط اون کر و لاله که داشت لخت میشد... 😂😂

وای وای وای

منم با دوتا دخترام نگاه میکردم تپش قلب گرفتم زدم جلو😁😁

وای وای وایمنم با دوتا دخترام نگاه میکردم تپش قلب گرفتم زدم جلو😁😁

😂😂😂زیاد هم کاری نکرد لباس تنش بود 

خوده نگار فهمید دویید رفت خودشو پرت کرد تو چاه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

😂😂😂زیاد هم کاری نکرد لباس تنش بود خوده نگار فهمید دویید رفت خودشو پرت کرد تو چاه

تا گفت تک خوری میکنی دیگه گفتم الان ادامه میدن😁

تا گفت تک خوری میکنی دیگه گفتم الان ادامه میدن😁

😂😂😂دیگه امریکا نیست 😂

خیلی خیلی ناراحت کننده بود این قسمت هممممشووون مردن ،طفلک نگار ،طفلک اشکان ،و اون دوتا پسره،دعا دعا میکردم فرزاد زنده بمونه ولی کاش بمیره و مرگ رفیقاش رو نبینه ،،،هانیه ام فکر کنم خیانت کرد به دوستاش...... دیگه دلم نمیخواد سریال رو دنبال کنم 

خیلی خیلی ناراحت کننده بود این قسمت هممممشووون مردن ،طفلک نگار ،طفلک اشکان ،و اون دوتا پسره،دعا دعا ...

من تااخر فیلم فکرمیکردم یکیشون داره اینارو خواب میبینه

دور از انتظار بود سریال