2777
2789
عنوان

بیاید خیلی خیلی پشیمونم به خواهرم اجازه ازدواج دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 82 پست
دانشگاه هم چیزی نمونده تموم کنم نیاید بگید تحصیلات کن و فلان

منم اول خواهر کوچکترم ازدواج کرد ولی چون سنم رفته بود بالا چاره ای نبود اون باید ازدواج میکرد. بعد دو سال من ازدواج کردم ایشالا خدا برات یه کیس خوب کنار گذاشته باشه

اگه کارنکنی چه فایده ازاینهمه درس خوندن؟برونیمه وقت کارپیداکن خودت هرچی لازم داری بخر

این همه درس خوندن واسه تحصیلات خود آدمه چه لزومی هست حتما بره سرکار خیلیا میشناسم الان شاغلن ولی رشته‌ای که خوندن اصلا یه چیز دیگه بوده 

من فعلا تلاشمو میکنم اگه قسمت نشد استخدام شم میرم تو کار آزاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من که با کسی نیستم از رابطه های بی سر و ته هم خوشم نمیاد از اون پیشونی های بلند هم ندارم رل بیاد خوا ...

خب من باهمسرم یه سال بعدازنامزدی خاهرم اشناشدم و یه سالم دوس بودیم بعدش دیگه عقدوعروسی شد شماهم سعی کنید وارداجتماع بشین!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

دانشگاه هم چیزی نمونده تموم کنم نیاید بگید تحصیلات کن و فلان

تو خوبی خواهرت رو خواستی الهی همیشه خوشبخت بشه

توام به خاطر دل پاکت خدا یه آدم درستی رو سر راهت قرار می‌ده

من ۲۲ ام مثلا گاهی اذیت میشم ولی محل نمیدم.

تصمیم آخر با خواهرت بوده خودش قبول کرده دیگه

واسه شاغل شدن دردسر داره باید کلی کتاب گرون خرید من خانوادم حمایتم نمیکنن دست و پا شکسته میخونم هرچی ...

اونکه بله. خودت رو محدود نکن. من بعد کارشناسیم یه جای عالی با درامد خوب مشغول شدم ولی یه کم که گذشت خسته شدم از کارمندی. الان دخاترای فامیل با لیسانس شغل آزاد دارن و خوشحالن. نهایتش هم سر کار نمیری. همین که بعدها یه زن و مادر باسواد هستی از خیلی ها جلوتری

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

والا23سالمه هنوز خودم تمام خانوادم منو بچه میدونن😐

تو سنی نداری اوووهاااا هنوز خاستگارا برات میاد 

از خاهرت متنفر نباش اینکه خاهرت خوشحال چی بهتر از این 

هم خون خودته

این همه درس خوندن واسه تحصیلات خود آدمه چه لزومی هست حتما بره سرکار خیلیا میشناسم الان شاغلن ولی رشت ...

ببین دوست عزیز کاربکنی براخودت خوبه موقعیت اجتماعیت بالاترمیره دستت توجیب خودته و۰۰۰_البته هرجورخودت صلاح میدونی همون کاروبکن

اتفاقا کار خوبی کردی.. بعد اگه یهو خواستگارای خواهرت تموم میشدن تا آخر عمرت ولت نمی‌کرد..  این رسم اصلا رسم خوبی نیست و شما هم خیلی کار عاقلانه ای کردی 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
اولا سنی نداری هنوز. دوما دو تا دختر عموم خواهر بودن یکی ۲۵سالگی ازدواج کرد اون یکی ۲۸سالگی و دقیقا ...

اینجا دید خوبی ندارن دختر بزرگ بمونه میگن حتما ایرادی داشته واسه همین کمتر کسی سمتش میاد حالا بیا و فداکاری کن در حق خواهرت مردم یه طور دیگه برداشت کنند یکی اینجا میگه حسودی یکی تو فامیل دهنش مفته یه تیکه میپرونه همیشه چشما رو خوبی‌ها بسته ست

مرده شور هرچی فامیل فضول و بدبخته

بخدا همونا بدبختمون کردن. کاش مث کشورای غربی بودیم که ده سال یه بار فامیل رو نمیبینن. همین استارتر اگه الان آمریکا بود، خوشحال هم بود که مثل خواهرش زود گرفتار زندگی متاهلی نشده

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
بخدا همونا بدبختمون کردن. کاش مث کشورای غربی بودیم که ده سال یه بار فامیل رو نمیبینن. همین استارتر ا ...

البته قضاوت نکنیم شاید خواهرش خوشبخته مهم خواهرشه حتما همو دوسدارن همه ی زندگی متاهلیام ک بد نیس 

ایشالا خوشبخت بشن

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
چقد حسادت واقعا بده اینطوری متاسفم

این اصلا حسادت نیست که. افکار پوچ و بیخود باعث شده تو این سن این دختر ترس داشته باشه

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود