2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد منو پیاده کرد تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 3155 بازدید | 152 پست
مادره!! چرا گفته؟ که مثلا دخترش با آرایش کردن تو ماشین ابروش نره. از روی نگرانی مادرانه گفته! دختر ب ...

آرایش کردن بی آبرویی؟

جایی زندگی میکنم ک قطعا ازت بالاتره🤣

?Have I crossed the line

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما نبتید مامان میشدیبیچاره بچه ات

چخبره بابا این زمونه دخترای 12ساله کلی میکاپ و وسایل آرایشی دارن ولی مادرای ما انکار از پشت کوه اومدن

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

خیلی دوست دارم از سلامت روان اون بچه های بیچاره ات بدونمبچه هایی که ماماشون راحت توی خیالش از روشون ...

بچه بی تربیت که به مادرش بگه برو گمشو اصلا بچه آدم نیست!! اونقدر سلامت روان دارن و مثل آدم رفتار میکنند که فحش دادنشون به من حتی از خیالم هم رد نمیشه. واسه همین سخت میگیرم و تحمل نمیکنم. تو یه فکری به حال خودت بکن دو روز دیگه با کمربند نیفتی به جون مادر بیچاره ات! امیدش به کیه بی نوا

آرایش کردن بی آبرویی؟جایی زندگی میکنم ک قطعا ازت بالاتره🤣

این نظر مادرشه. گفتم از دید خودش گفته. مثلا می‌خواسته نصیحت کنه. از روی نگرانی مادرانه. کسی به سرخاب و سفیدآب شما نگفته بی آبرویی. شما بمال و همچنان افتخار کن.

مادره!! چرا گفته؟ که مثلا دخترش با آرایش کردن تو ماشین ابروش نره. از روی نگرانی مادرانه گفته! دختر ب ...

بزرگتر باس بزرگی کنه

من یکی زیر بار حرف زور نمیرم

بزرگترای اطرافمم احترامشون دست خودشونه احترام میذارم

ولی ب کسی کاپ قهرمانی نمیدن ک چن سال زودتر اومده بدنیا 

?Have I crossed the line

آرایش کردن شما مشکلی نداشته

مامانت خواسته الکی یک حرفی بزنه 

توهم میگفتی باشه

کاش دهن به دهن نمیکردی

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

به مامانت فحش دادی فقط زد تو دهنت و پیاده کرد؟ بچه من بود بعد پیاده کردنش با ماشین از روش رد میشدم. ...

رحمتو درآر بنداز بیرون

به روان سالم جامعه لطف بزرگی میکنی

از همه مردهای جهان به جز پدرم بیزارم حق همیشه با خانوماست چاکر خانم های بادرک وفهم🤭

حرف شما درست

ولی شما کجا زندگی میکنی که با ارایش کردن دختر تو ماشین ابروش میره!

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

تقصیر هر دو نفرتون . مادرت حرفش رو بد گفته شما هم که به قول خودت زبون درازی کردی 

افراد خانواده غریبه توی خیابون نیستن که ، هر چی گفتن شما ۱۰ تا بذاری روش ، یکم بیشتر باید صبر و تحمل نشون بدی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
به مامانت فحش دادی فقط زد تو دهنت و پیاده کرد؟ بچه من بود بعد پیاده کردنش با ماشین از روش رد میشدم. ...

یا خدا😂😂

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡