2777
2789
عنوان

وا جدی یعنی پزشکی دیگه بدرد نمیخوره😂😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3438 بازدید | 173 پست
الهی پس هنوز خیلیی موندهولی چشم بهم بزنی میگذره ولی یاد خودم میافتم میگم چه خوب که تموم شد😂

بعد علوم پایه بهتر بود یا قبلش؟ کلا خیلی سخت گذشت؟ 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه مثل ابزار باید بهش نگاه کرد در موارد جدید نظری نداره بده و اینکه خلاقیت و ابتکار نداره همه جا دست ...

اره اینم هست 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

بخدا یه تاپیک همین امروز بود میگفتن دیگه پزشکی بدرد نمیخوره همه ربات ها میان جاشو میگیرن

حتی اگر همین‌جور هم بشه 

به عمر شما تو کشورما قد نمیده خیالت راحت 😂درستو بخون

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
گفتنش عیبه؟ کاش منم‌پزشکی میخوندم کاش کنکورم گل میکاشتم نه الان با یه مدرک از دانشگاه آزاد خونه دار ...

عزیزم الان با پنج هزار هم قبول میشن دوباره کنکور بده جدی میگم 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

من از چت جی پی تی پرسیدم 

گف من نمیتونم جای هیچ شغلیو بگیرم 🤣🤣

ببل گیتس کلا چرت و پرت زیاد میگه

فشن دیزاینر آینده💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

تا بخواد هوش مصنوعی ب این درجه برسه تو ایران تو شده نود سالت سودتو بردی نگران نباش 

ما۳۰سالمونه تو مرکز استان هم زندگی میکنم رفتم بیمارستان زنه برگشت ی قیف گذاشت رو شکمم صدا بچه گوش بده 

چرا؟ چون دستگاهشون سوخته بود 

ایران وطنم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید

به نظر منم آینده ای نداره..هرچند الان هم هیچی نداره..خیلیا توش گیر افتادن و وقتی می رن می فهمن چه خبره خیلیا دوست دارن انصراف بدن بخاطر شرایط سخت انصراف و و حرف و حدیث اطرافیان اینکارو نمی کنن.

اما جو غالب تفکر عمومی جامعه هنوز دوست داره آقا دکتر و خانوم دکتر شدن رو یه چیز خیلی بالا ببیننه و فکر کنه خیلی شغل پولسازیه...

(با احترام به معدود دکترهای آگاه دانا با سواد فهیم که در کنار وجدان شرایط مالی خیلی خوبی هم دارن)

تا بخواد هوش مصنوعی ب این درجه برسه تو ایران تو شده نود سالت سودتو بردی نگران نباش ما۳۰سالمونه تو مر ...

عزیزم لازم نیست ایران به مرحله ی خاصی برسه هوش مصنوعی رو خودتم می تونی استفاده کنی من که خیلی وقته این کارو می کنم خیلی بهتر از پزشک همراهی می کنه...در حال حاضر پزشک عمومی و متخصص رو کامل پاسخگوعه...فقط جراحی از پیش برنمیاد ...

عزیزم لازم نیست ایران به مرحله ی خاصی برسه هوش مصنوعی رو خودتم می تونی استفاده کنی من که خیلی وقته ا ...

در حوزه تخصصی تر گفتم

وگرنه بله کلی اپلیکیشن هست اونا هیچ گوگل یوتیوب تل اینا هرکدوم هوش مصنوعی دارن درسته 

ولی تا بخواد حوزه هارو کنار بزاره خیلی زمان بره 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید
بعد علوم پایه بهتر بود یا قبلش؟ کلا خیلی سخت گذشت؟

قطعا بعد علوم پایه بهتره 

ولی از اونجایی که تا قبل استاژری فقط تو دانشگاه حضور دارین و بعدش کلا بیمارستانین واقعاااا ادم دلش برای دانشگاه و محیطش تنگ میشه. منکه اصلا نفهمیدم چطور گذشت مخصوصا که دوترم فیزیوپات و یه ترم علوم پایه‌مون خورد به کرونا و قرنطینه.

عملا فقط سه ترم رفتم دانشگاه.

من عاااشق محیط دانشگاه‌مون خیلی خوش بگذرون

من چند روز دیگه جشن فارغ‌التحصیلیمه جلوی همون دانشگاهی که انگاری دیررروز واردش شدم. همین دیروز با بابام رفتیم برای ثبت‌نام. بخدا انقدر زود بگذرخ باووورت نشه:))

قدرشو بدون حتی سختی‌هاشم شیرینه خییییلی♥️

درسته نمیخوام دوباره این مسیرو طی کنم ولی به عقب نگاه میکنم خیلی خوشحال و راضیم

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم