2777
2789
عنوان

وا جدی یعنی پزشکی دیگه بدرد نمیخوره😂😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 173 پست
تا بخواد هوش مصنوعی ب این درجه برسه تو ایران تو شده نود سالت سودتو بردی نگران نباش ما۳۰سالمونه تو مر ...

وایییی

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قطعا بعد علوم پایه بهتره ولی از اونجایی که تا قبل استاژری فقط تو دانشگاه حضور دارین و بعدش کلا بیمار ...

خداروشکرررر 

آره محیط دانشگاه رو خیلی دوست دارم🥺

اوکیه

از کی جدی برای کنکور شروع کردی؟ من دهمو خیلی جدی خوندم ولی امسال که یازدهم بودم کامل وقتم هدر رفت نه برای کنکور درست خوندم نه نهایی الان تا خرداد باید نهایی بخونم ولی همش فک میکنم ۱ سال تایم برای کنکور کمه😭

در حوزه تخصصی تر گفتموگرنه بله کلی اپلیکیشن هست اونا هیچ گوگل یوتیوب تل اینا هرکدوم هوش مصنوعی دارن ...

تخصصی تر هم همینه ...فقط فعلا جراحی نمی تونن انجام بده که اونم مهندس‌ها برای ساخت دستگاههای هوشمند جراحی خیلی خوب پیش رفتند...اتفاقا حوزه ی پزشکی تو ایران یکی از حوزه هاییه که سریع پیشرفتهای جهانی واردش میشن

از کی جدی برای کنکور شروع کردی؟ من دهمو خیلی جدی خوندم ولی امسال که یازدهم بودم کامل وقتم هدر رفت نه ...

فعلا تمرکز تو بزار برای نهایی ها نگران نباش 

من از تابستون ورودی به یازدهم

تخصصی تر هم همینه ...فقط فعلا جراحی نمی تونن انجام بده که اونم مهندس‌ها برای ساخت دستگاههای هوشمند ج ...

ن در سراسر کشور فقط در بعضی استانها علم پزشکی پیشرفت کرده در بعضی جاها متوقف شده 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید
ن در سراسر کشور فقط در بعضی استانها علم پزشکی پیشرفت کرده در بعضی جاها متوقف شده

عزیزم تو همه ی جهان پایتخت و شهرهای بزرگ مرکز پیشرفتها محسوب میشه

این نیست که علم پزشکی تو یه شهر پیشرفت کرده باشه تو یه شهر نکرده باشه...!!!

طبیعیه خیلی از سرمایه گذاری ها برای اون علم پیشرفت کرده تو شهرهای بزرگ انجام بشه تا بتونن رو برگشت پول و سرمایه گذاری حساب کنند...

عزیزم تو همه ی جهان پایتخت و شهرهای بزرگ مرکز پیشرفتها محسوب میشهاین نیست که علم پزشکی تو یه شهر پیش ...

خب عزیزم نگرفتی من چی میگما 

میگم تا علم ب اون سطحی برسه ک بخواد پزشکا رو کنار بزاره این بندگان خدا هشتاد نود سالشون میشه 

همون شهر های بزرگ هم تا بخوان تجهیز کامل بشن اووووووو چقد زمان میبره تازه هنوز فاز آزمایشی هم باز نشده برا هوش مصنوعی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید