2777
2789
عنوان

وا جدی یعنی پزشکی دیگه بدرد نمیخوره😂😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3393 بازدید | 173 پست

از جنبه ی دیگه بخوای نگاه کنی دست آوردها و پیشرفت آموخته های دانشجویان پزشکی هم بیشتر می‌شه  .اگر یک آدم بی تجربه و بدون علم پزشکی؛، با هوش مصنوعی بتونه به مطالب پزشکی دست پیدا کنه برای دانش آموخته ی این رشته؛قطعا؛ کار راحتتره 

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

به نظر من همه اشتباه میکنن هم انسان ها هم هوش مصنوعی...اما خوبه که هر دوی اینا کنار هم باشن و به یکی اکتفا نکرد...چی میشه با هم کار کنن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوش مصنوعی دیتا هایی رو بیرون میده که بهش وارد شده

چیز جدید که نمیتونه خلق کنه میتونه؟

فعلا چیزی قوی تر از مغز انسان خلق نشده

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

شاید خارج اونجوری بشه ولی ایران نه 

چونکه هر چی خارج بیاد صد سال بعد به ایران میرسه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم من خودم پزشکم...جهت مشاوره فقط می تونه به بیماران کمک کنه ولی آخرش مینویسه به پزشک مراجعه کنید ...

عهه واقعا شمام پزشکی ببخشید من ی سوال داشتم

راجب کنکور اینا نیستا 

میتونم درخواست بدم؟

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

چه حرفای چرت و پرتی هر شغلی رو بشه از جامعه حذف کرد پزشکی رو نمیشه 😶

جدی؟ چمیدونم والا بابام میگفت الان هوش مصنوعی گذاشتن با کمترین خطا تومور رو تشخیص میده که با چشم نمیتونه اون متخصص رادیولوژی ببینه 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

عزیزم من خودم پزشکم...جهت مشاوره فقط می تونه به بیماران کمک کنه ولی آخرش مینویسه به پزشک مراجعه کنید ...

جدی؟ 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :)