2777
2789
اصلا خیلی بده به زور جایی رفتن بابا دوست ندارم بیام یعنی چی خب. ببین اون چش بود گریه میکرد؟ انگار خا ...

ببین چی بوده پسر عموم تا دم خطبه عقد چشمش گریون بوده دختره به زور گفته باید منو بگیری 

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین چی بوده پسر عموم تا دم خطبه عقد چشمش گریون بوده دختره به زور گفته باید منو بگیری

خیلی بده 

حالا دعوا شد خوب شد 

تو هم ازدواج میکنی یه جای خوب،  این پسر همیشه چشمش دنبالته مواظب خودت باش

عجیبه پدر مادرت راضی شدن با اینا سفر برن و معاشرت کنن.

و گذاشتن اون دختره این همه حرف بار خودشون و دخترشون کنه😕😕😕😕😕😕😕😕

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
خیلی بده حالا دعوا شد خوب شد تو هم ازدواج میکنی یه جای خوب، این پسر همیشه چشمش دنبالته مواظب خودت ب ...

من چیکار کنم که ولم کنه تو زندگی شون هم تفاهم ندارن هر روز دعواست  من کلا فراموشش کردم دست از سرم برنمیدارن

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

فقط اون پسر عموی بی عقلا دروغ چرا دلم برا زنش هم سوخت

زنش مار هفت خطه و گرنه پیر عموم سادس من چند سال باهاش بودم اخلافیاتشو می‌دونم 

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

من چیکار کنم که ولم کنه تو زندگی شون هم تفاهم ندارن هر روز دعواست من کلا فراموشش کردم دست از سرم بر ...

کمتر جلو چشمشون افتابی شو بخاطر خودت میگم اروم باشی،  وگرنه اونا هی بزنن تو سر و کله هم 

کمتر جلو چشمشون افتابی شو بخاطر خودت میگم اروم باشی، وگرنه اونا هی بزنن تو سر و کله هم

بآور کن بخاطر اینکه آشوب نیافته تو زندگیشون مهمونی های خانوادگی که دعوت میکنن رو هم نمیرم  آبروی خودمم بخاطر اینا رفته همه جا حرف ماست

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊