2777
2789

گف امشب بیایید خونمون گفتم نه

برگشت گف فردا ما میاییم پس

منم سکوت کردم 😐 دوباره با پرویی میگه چی درست میکنی 😐😐

عمم با پدربزرگ مادربزرگم زندگی میکنه

درحال حاضر پدر مادرم خونه نیستن 

اینا با چه رویی خودشونو مهمون دعوت میکنن؟ 😐

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب باید درجا بگی یا دعوت شدی جایی

یا مهمون دارین

یا خونه نیستین

یا یکی مریض شده

دوبار که بپیچونی دیگه رو نمیزنه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

رو زده دیگه یچیزی درست کن 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید

کاش عمه من زنده بود دلم براش تنگ شده سخت نگیر

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

بیشتر ببینید

مگه میشه میخاستی هیچی درست نکنی یعنی خودت نمیخای غذابخوری حالا هر چی درست میکنی برا اونام درست کن سفره باز باش 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

وا

چرا اینجورین شماها؟

خب بیاد!من باشم خوشحالم میشم

مگه خونه داداشش اومدن رو خواستن میخواد؟اونم فک کرده یه برادر زاده آدم داره دیگه تورو میشناخت از دلت خبر داشت صد سال سیاه باهات حرفم نمیزد

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بیشتر ببینید

گلم اشکال نداره عمته ی کم سختی به خودت بده 

حست بد نکن بذار ی روز بهش خوش بگذره 

به این فکر کن ک افطار دادن ثواب داره مزدت از خدا بگیر

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر