2777
2789
عنوان

داداشم یه زن صیغه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 64 پست

حق داری

کاش پدرت فرق نمیزاشت

من اینجا به خاطر اینکه گاهی نظرات مخالف میدم مورد اتهام قرار گرفتم حتی یادمه یک کاربر بهم گفت اگر اینجا پیشم بودی سیلی میزدم توی گوشت با اینکه من توی مخالفت هام ابدا به کسی یا قومیتی توهین نکردم و همیشه با احترام صحبت کردم 🌸ممکنه گاهی وقتا ازتون سوالات عجیب و چالشی بپرسم ، حالا دلیلش ؟دوست دارم واکنش های اجتماعی رو ببینم ... مثلا تو یک تاپیک در مورد دختریکه به مادر یک پسر توهین کرده بودو توسط همون پسر مورد تعرض قرار گرفت بود، فقط یک جمله کامنت گذاشتم ، چرا اون دختر به مادر اون پسر توهین کرد؟ دقیقا میخواستم بودنم واکنش مردم نسبت به این رفتار چیه و خیلی هم مودبانه جواب گرفتم ! دقیقا همینجا بود که اون کاربر گفت اگر جلوم بودی میزدم تو گوشت تا دیگه از متجاوز دفاع نکنی! مهم نیست... به هر حال وقتی که من سوال چالشی میپرسم که ذهن مردمو درگیر کنه باید جنبه انتقاد پذیری هم داشته باشم ولی محترمانه از پس اون کاربر هم براومدم😌 خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

ارهصیغه ها همشون خرابن

سطح تفکراتت فقط 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
همجنس یا غیرهمجنس خراب تو هردو هست

عزیزم بنا به خراب بودن باشه داداش اسی هم خرابه 

اگه نامشروع با هم بودن هم میکفتید خراب 

حالا طبق دینتون ضیغه بشن هم خرابن 

آدم میمونه چی بگه به شما!!

خدایا لطفا به زندگیم رنگ بده ولی قهوه ای نه با تشکرات🧸🤎

هیچ‌ وقت کسی رو قضاوت نکنیدقضاوت بدترین کار دنیاس ...

قضاوت میکنم

هر صیغه ای  خراب  رو قضاوت مسکنم

تو چی  میدونی  از  زندگی امثال من که بدست همین خرابها از بین رفته؟

همشون خرابن.حتی اگر  مادرم باشه

سطح تفکرات شما.عرزشی چیزی هستی؟ادم درست نمیره صیغه بشههرزه شرعین همشون

والا به تو بیشتر میخوره ع رزشی باشی با این حرفات

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
حالا چون صیغه شده خرابه؟؟؟؟ والا داداش استارتر بیشتر مقصره

نخیر چون رابطه داره و زنا میکنه 

چیزی به اسم صیغه رو یهودیا وارد اسلام کردن

نذر ۱۰۰۰۰۰ صلوات به نیت ظهور سهم شما هرچقدر که میتونی🌈قلبیلر غصه دن‌ داغلی گالدی یا امام زمان گل اماندی🌿عکس پروفایلم : مهدیه اسفندیاری 🌿  emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤چرا به خانوما میگیم مهریه تون رو نقد بگیرید و حقوقتون رو هم بگیرید؟ چون تو زندگی اگه به جایی برسید که بخواید طلاق بگیرید حوصله دادگاه رفتن واسه سالی یه سکه رو احتمالا ندارید و شوهرتون هم حتما پیشدستی میکنه و از زیر مهریه درمیره راه های زیادی هست ، پس یه مهریه نقد و در حد معمول بگیرید و برای نفقه و ماهیانه هم قبل ازدواج طی کنید ، بگید اگه ندی اجرا میزارم ، تا بدونه خرج زندگی با مرده ، مردهای امروز گاهی اینو یادشون میره ، دوما در مورد حقوق مثل حق طلاق ، شما اگه از خیانت یا هر رفتار شوهرتون که عسر و حرج حساب میشه مدرک هم داشته باشید ممکنه قاضی رای به طلاق نده چون طلاق خیلی زیاد شده تو کشور پس حتما بگیرید حتی عاقدها رو سپردن تا عروس رو از گرفتن این حق منصرف کنه ... و اینکه ذوق نکنید وقتی براتون خواستگار میاد ، خیلی وقت ها مردها دنبال یه زن ساده هستن که اسم متاهل بیاد روشون و بتونن به هرزبازیاشون ادامه بدن ، گرفتن همین حقوق و مهریه مثلا یه دنگ خونه راهیه که بدونید اون مرد چجوری به شما نگاه میکنه 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿یا من خلقت الانسان ضعیفا 🌿 من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂   اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# 💗💗💗 

بیشتر ببینید
عزیزم بنا به خراب بودن باشه داداش اسی هم خرابه اگه نامشروع با هم بودن هم میکفتید خراب حالا طبق دینتو ...

اصن کسی ک همجنس خودشو تخریب میکنه ارزش بحث کردن نداره

اینا احکام خودشونم قبول ندارن

بیشتر ببینید