2777
2789
عنوان

پسرم میگه مرد از حیوان خطرناک تره

1286 بازدید | 86 پست

پسرم ازتون یه سؤال داره: اگه قرار باشه بین یه مرد غریبه و یه حیوان مثل خرس تو جنگل یکی رو برای دخترتون انتخاب کنید، کدوم رو ترجیح می‌دید؟ اون می‌گه حیوانات از مرد خطرناک‌تر نیستن و امن ترن. استدلالش اینه:

حیوانات فقط با غریزه‌شون زندگی می‌کنن. مثلاً خرس اگه سیر باشه، آروم رد می‌شه و کاری بهت نداره. فقط برای غذا یا دفاع از خودش حمله می‌کنه، نه برای لذت یا بدی. رفتارشون ساده‌ست و می‌شه ازشون فرار کرد، مثلاً با پنهان شدن یا دوری کردن. حیوانات نه فریب می‌دن، نه تحقیر می‌کنن و نه نیت شوم دارن.

ولی مرد غریبه؟ اون می‌تونه خیلی خطرناک‌تر باشه. عقل داره، اما گاهی ازش برای آزار، هوس‌بازی یا شرارت استفاده می‌کنه. ممکنه عمداً دنبالت بیاد، اذیتت کنه یا حتی بدتر، فقط چون می‌تونه. حیوانات پاک‌ترن، ولی مرد گاهی قلبش پر از تاریکیه.

شما با حرفش موافقید؟ نظرتون چیه؟

پسرت چند سالشه؟؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید

مقایسه‌ی مسخره ، بین موجودی که بالاتر از حیوان هست ، این چیزها خیلی جنبه‌ی عاطفی احساسی و اجتماعی داشت ، انسان اشرف مخلوقات هست.

کمپین حمایت از رحمت ال.. امینی شالیکار هزار جریبی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف پسرت حقیقه خیلیاست

چند سالشه؟

✈𝙆𝙞𝙣𝙂 𝙎𝙏𝙖𝙍 ناموسا تو که قیافه ننت مثل تراکنش ناموفق میمونه تو دیگه خودتو واس ما نگیر  تو کوچه با دوچرخه می‌چرخن تو فضای مجازی با کلت😐🔫   خیلی تلخه آدما دیگه حتی [خداحافظیم] نمیکنن؛ دست از پیام دادن می کشن و همه چی همونجا [تموم] میشه...         سوز برف را بارآن ندارد.. سرعت ELX را هیچکس ندارد..!︽     #حسبی_للهヅ  یـہ روزے پسرم خیلے اتـ؋ـاقے בخترتو میکنه،،'بهش میگن کارما'

بیشتر ببینید