2777
2789

میرم قهر دیگ خستم خونه جدا نداریم 

میگ خونه بابام هست اونجا میمونیم

ما الان خونه مادرشوهریم

با صلای من زمین خرید ک بسازه(تو روستاییم اینجا خونه اجاره ای نیست باید بسازیم) گفت درست میکنم

الانم زده زیرش میگ نه نمیسازم

امروز صبح سر صبحانه مادرشوهرم پیش من ب شوهرم گفت یادته کیسه کیسه وسایل برای دخترای دانشگاه میبردی و...( شوهرم قبلش بهش تیکه انداخت مادرشوهرمم اینجوری گفت) منم با بغض اومدم آشپزخونه

نتونستم چیزی بگم

شوهرمم ب مادرش گفت خب چیکار کنم دانشگاه بود دیگ چیکار میکردم با خنده گفت

شوهرمم هر هر خندید اصلا عین خیالش نبود پیش من گفته یا من بغض کردم

بعد صبحونه شوهرم دیگ با من چپ حرف زد 

همش عصبی بود برام

انگاز من گفتم برینم دهنتون ک اینجوری میکرد

بعد دیگ گفتم بریم وقت کاشت ناخن دارم

گفت نه انقدر بهت رو دادم ک الان اینجوری ناز نازی شدی گفت یکم کم رو بدم ک توام ادم شی

ینی بازم من مقصر شدم!!!!!! 

مادرش گفت اون حرفارو الان بجای اینکه به مادرش هشدار بده خاک برسر با من لج شده 

گفتم تا نصف شب میری هرزگی الانم اینجوری میکنی؟  (تا دوازده شب فوتباله منم از لجم اونجوری گفتم) 

میخام برم قهر برم یا خونمو جدا از مادرش کنه یا کلا طلاق بگیرم

فقط دوتا بچه هام برام مشکل شده ک هزاررررر درصد بهم نمیده

چندساله ازدواج کردی کلا روستایی با مادر شوهر تو یک خونه؟ 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

7 سالهاره

خودتم بچه روستایی؟ 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
اره ولی یه روستای دیگ

خدا انشاءالله کمکت کنه

برات دعا میکنم. 

بیشتر ببینید
چرادادی اونم بنام خودش.. الان همون طلاها بدادت میرسیدن...

بخدا فقطططططط میخاستم از دست خانوادش راحت شم ک دادم 

فکر کردم آدم شده و خونه جدا میسازه

ولی نگو الکی بود

میتونی هم بری خونه بابات

بعد ی مدت بیاد دنبالت،ذهنیت بچه ها را خراب کنی،دوباره روز از نو و روزی از نو

باید کار را از ریشه درست کنی،من این کلاس همسرداری شرکت کردم زندگی آرامی دارم و عاشق هم هستیم،قبلا رفتارش بچگانه بودمن بعد کلاس همسرداری یادگرفتم بهش بدون هیچ توقعی اقتداربدم و الان رفتارهاش مردونه شده،قهرنمیکنه،جلو بچه ها بهم احترام میزاره هرچند هنوز جلو خانواده اش ....اونم درست میشه مهم اینه من یاد گرفتم آرامش خودم را خراب نکنم و دشمن شاد نباشم