2777
2789
عنوان

میخام چند روز دیگ برم خونه بابام قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 48 پست
دقیقااااونروز رفتم دکتر تا شب طول کشید مادرشوهر شام گذاشته بودمیگفت راست میگی دروغه همش میگی مریضم و ...

من با اینکه خونم جداست ولی چون میبینن ک میرم خونه بابام اگر زیاد برم یا زیاد بمونم دعوا راه میندازن خدا نکنه مهمون بیاد خونمون چ آبروریزی میکنن حتی تو طرز لباس پوشیدنمم دخالت میکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با اینکه خونم جداست ولی چون میبینن ک میرم خونه بابام اگر زیاد برم یا زیاد بمونم دعوا راه میندازن ...

خانوادم بقران از ترس اینا و حرفاشون هفت ساله در خونه ما رو باز نکردن

این کارو نکن جاریم اینجوری کرد رف با این که خونش جدا بود ولی شوهرش مدام ب حرف مادرش بود جاری ک رفت ک ...

شوهرم حرف حالیش نیس اخه

هر کاری میکنم اهمیت نمیده

زیاد بگم

کتک میزنه عربده میکشه

پیش نمیره

کاش خدا جونمو بگیره

خانوادم بقران از ترس اینا و حرفاشون هفت ساله در خونه ما رو باز نکردن

فکر کردم فقد خانواده شوهر من اینجورین من شوهرم دوست داره خانوادم بیان و برن ولی خانوادش دعوا راه میندازن چند بار مهمون ک داشتیم از دوستای خود شوهرم بودن مادر شوهرم اومد با بی احترامی تمام صداشو بلند کرد گفت پسر من بیکار نیست دم ب دقیقه خونش پلاسید این وسایل مفت نمیان نمیدونی چقدر توری زن و بچشون خجالت کشیدم کلا تدارکاتی ک دادیم هر بار بی ارزش کرد الان 3ساله با کسی رفت و آمد نمی‌کنیم 

٪(*

سرچ کن تنهامسیرآرامش ذخیره اش کن ی روحانی هستن میتونی کلیپ هاش راگوش کنی ببینی چقدرخوب و عاقلانه راهنمایی میکنه

منم شوهرم مثل استارتربود،فرهنگشون افتضاح

به اصطلاح نمی‌خوان به زن رو بدن ،جلوخانواده نشان بدن که من زیر بار زنم نمیرم،حتی اگه استارتر بره خونه باباش اونا به دادششون افتخار میکنن،بچش هم نگه میدارن مصداقش

نیش عقرب از ره کین نیست،طبیعتش این هست

سرچ کن تنهامسیرآرامش ذخیره اش کن ی روحانی هستن میتونی کلیپ هاش راگوش کنی ببینی چقدرخوب و عاقلانه راه ...

ممنون عزیزم.چطوری با شوهرت برخورد مبکنی که عصبانی نشه و ساز مخالفت نزنه.اینستای اقای حسینی هم بفرست عزیزم

ممنون عزیزم.چطوری با شوهرت برخورد مبکنی که عصبانی نشه و ساز مخالفت نزنه.اینستای اقای حسینی هم بفرست ...

مردهادوست دارن ستون خانواده شون باشن

بایدمثل یک مرد باهاشون برخورد بشه ازکلمات

عزیزم و عشقم بدشون میاد،دوست دارن خانمشون ازشون حرف شنوی صمیمانه داشته باشن،یمدت که این موارد رعایت بشه ی آرامش پیدا میکنن دیدشون به خانمشون مثبت میشه کمتر بداخلاقی میکنن،فقط این آرامش را باید بهشون دادکه تو تنهارییس خونه هستی

من تو پیامها دیگه به شوهرم نمیگم عشقم و استیکرنمیفرستم

مثال:مردمن میشه....بخری

مثال:دوست دارم برم.....ولی تصمیم باشماست

جلوتره رفتم باور کردکه این رفتارم واقعیه

مثال:خانم گلت دلش...کشیده

یکسال طول کشید تا تونستم این رفتار را داخل خودم درونی کنم،قبلا زیر بار حرفاش نمی‌رفتم مغرور بودم

یعنی واقعا تاثیر داره منم شرکت کنم؟ بخدا از رفتارهای شوهرم افسرده شدم

حتما شرکت کن۲۰۰تومان بیشترنیست،عالیه،توگوگل سرچ کن تنهامسیرآرامش(ایتا) گزینه پیوستن بزن میری توکانال اصلی اونجالیست کلاسهاش هست تربیت فرزند،همسرداری،مزاجشناسی،درمان بیماری‌های همه کلاسهاش هستم تغییرات زیادی تواین یکسال زندگیم کرده،هم اطرافیان متوجه این تغییرات شدن،هم شوهرم باهام مهربانترشده،همش دعای استادحسینی میکنم که این کانال زده کلی طرفدارداره