2777
2789
عنوان

اه چرا پسرا اینطوری پرنسس و پوست پیازی شدن 🤦😑🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 55 پست
هفت سال کوچکتر بود. اصلا من چرا ب این فکر کردم ک ایا فرصت بدم یا نه 🤦

فکر کردی فقط پسرها اینطوری شدن مردها هم همین طور هستن شوهر من دهه شصت هست قهر می‌کنه مدام باید نازشو بکشی محبت کنی توجه میخواد رسیدگی  میخواد پول تو جیبی میخواد و...  خاله زنک هست با زنها گرم میگیره غیبت وصحبت ظاهر قد بلند مردونه پر جذبه اصلا باور نمیکنی

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جامون عوض شده دیگهاز این به بعد ما باید پیشنهاد بدیم و ناز و منت بکشیم

مگه الان این نیست. انقد گفتن دختر مگ چ فرق داره مام بریم پیشنهاد بدیم ک پسرا پررو شدن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کردی فقط پسرها اینطوری شدن مردها هم همین طور هستن شوهر من دهه شصت هست قهر می‌کنه مدام باید نازشو ...

انگار ک میخایم زن بگیریم. پسرا همینجور هم بچه هستن چ برسه انقد کوچکتر 🤦 شوهرت کوچکترع؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

علت اینکه رفتارش عوض شد هم زمان با بی حیایی بعضی زن ها یهو منقلب شد مغرور شد می‌گفت ببین زن ها ودخترها تو کوچه خیابان منتظر گوشه چشم هم نیستن دیگه نگاه میکردم می‌دیدم زنها داره بهش نگاه می‌کنه می‌گفت میخوای بهت ثابت کنم با وجود تو که حتی زنمی سوار میشه و....تا آخر هم هست ؟ گفتم نمیخواد  چون خودم میشناسم یه عده چه دریده شدن شوهر من از اونایی بود که غرور نداشت به زن ها احترام می‌گذاشت ومثل پرنسس رفتار میکرد  میگه اینا که آرایش میکنن یا لباس جذب و...یا رفتار جلف و دارن داد میزنن بیا منو ب....ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علت اینکه رفتارش عوض شد هم زمان با بی حیایی بعضی زن ها یهو منقلب شد مغرور شد می‌گفت ببین زن ها ودختر ...

یا خدا چ پرروعه. قیافه داره؟ احساس میکنم خودشیفته هستن

بیشتر ببینید
انگار ک میخایم زن بگیریم. پسرا همینجور هم بچه هستن چ برسه انقد کوچکتر 🤦 شوهرت کوچکترع؟

نه بابا بزرگتر هست شش سال سال ۸۸که ازدواج کردم خیلی خوب بود مردونه بود  رفتارش کم کم اینجوری شد کامنت بالا گفتم علتش هم زن ها ریختن کوچه خیابان راحت وا میدن قدیم مردها هزار بار منت میکشیدن تا شاید گوشه چشمی ببینم الان میگن روشن فکریم ما وراحت با پسرا لاس میزنن خب آخه ذات پسر مرد شکارچی هست از غذای آماده لذت نمی‌بره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب گفتی حقش بود دیگه هیچی نگفت دوباره؟بعد میگن ازدواج و فلانآخه از اینا مرد زندگی در میاد مگه

من چقد ساده م ب رابطه جدی با اینا فک میکنم. این پرنسسارو مگ میشه بهشون تکیه کرد. تازه ازدواجم بخاد بشه یارو هفت سال کوچکتر دو روز دیگ ننه ش میگه ن عروس باید کوچک باشه. بعد این پرنسس میاد پشت من وایسه آخه 🤦 فقط میان ک با روح و روان آدم بازی کنن. همون بهتر خدا اینارو از همون اول جارو کنه برن.

بعدش بلاکش کردم چیزی گفت نبینم 😂

بیشتر ببینید
دقیقنبعضی از دخترا با این رفتاراشون کارو به اینجا کشوندن

من خودم تحت تاثیر همین جو جامعه، رفتم ب یه پسر پیشنهاد دادم. جوری برام خودشیفته بازی و پرنسسعلی بازی درآورد. بهم نه گفته بود بعد من خب حالم خوب نبود داشتم با خودم کنار میومدم فراموش کنم. فاصله گرفتم یکم. بعد اون جوووری برام قیافه گرفت و طلبکار شد ک تو چرا رفتارت با من عوض شده! بعد از پیشنهادم همیشه ازم طلبکار بود پرنسس 🤦

بیشتر ببینید
نه بابا بزرگتر هست شش سال سال ۸۸که ازدواج کردم خیلی خوب بود مردونه بود رفتارش کم کم اینجوری شد کامن ...

ارع واقعا قدیما پسرا اول حتما نه میشنیدن و بعد با کلی التماس جواب مثبت میگرفتن. شماره میدادن یک هفته منتظر میشدن برا یه تماس. الان یک ساعت بعد جواب بدی کنسلی 😂 قدیما پسرا مرد بودن الان پرنسسن

بیشتر ببینید

دیگه مثل قدیم ناز دخترا پیش شون خریدار نداره و خیلی جاها اصلا برعکسه پسرا ناز میکنن ..

چون متاسفانه دختری که پایه رابطه باشه ، باهررر شرایطی  زیاده براشون و دم دستی شدن براشون

این نشد یکی دیگه

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
یا خدا چ پرروعه. قیافه داره؟ احساس میکنم خودشیفته هستن

نه قدش بلند هست قیافه خب ممکنه به دل یکی بشینه یکی نه از نظر خودم قیافه نداره  

خودشیفته نیست از قدیم هم زنهایی بودن که هوو میشدم الان زیاد شدن ریختن کف خیابان همش تو فکر این هستن یه مورد رو تیغ بزنن یا مورد  ازدواجی پیدا کنن 

والا زشته زن باید دنبال اهدافش بره دنبال موفقیت هایش  زندگی خیلی چیزای قشنگی داره در کنارش اگه خواستگار اومد خوب بود قبول کنه نه این که هدفشون رو یه عده گذاشتن ازدواج یا دوستی متاسفانه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40