2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی بد دل هست چیکا کنم خسته شدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 43 پست
ازت خواهش میکنم اگر روح و روانت برات مهمه همین الان بهم بزن نه اینکه فردا خدایی نکرده بخاي با یه بچه ...

نمیتونم نمیشه آخه مجبورم بسوزم بسازم یه بار جدا شدم تو عقد 2ماه بود بهم زدم ولی این بار نمیشه  

عزیزم همه چیز روشنه...زیادی بد دله...تو یه رابطه عاشقانه باید احترام و اعتماد باشه...نه احترام شما ر ...

آره دقیقا درست گفتین بهم میگه تو اصلا مهم نیستی مهم منم همیشه مهم خواهم بود و منم سکوت میکنم میگه هنوز اول راهیم باش بریم سر خونه زندگیمون باز منو می‌شناسی نمی‌دونم چیکا کنم ولی جدا هم نمیتونم بشم خستم واقعا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راه حل نداره تجربه من میگ جداشو تازه اولشه درثانی احتمال داشتن پارانوئید هم داره

دیگه نمیتونم جدا شم آخه یه بار دوماه تو عقد بودم با یه نفر شدم شدم دیگه نمیتونم ولی اینم خیلی آدم بدیه دیگه خستم کرده 

دیگه نمیتونم جدا شم آخه یه بار دوماه تو عقد بودم با یه نفر شدم شدم دیگه نمیتونم ولی اینم خیلی آدم بد ...

میدونم چجور آدمیه 

اول کاری کن بفهمه مریضه نیاز ب درمان داره وقتی بپذیره نیاز ب درمان داره روند درمانش بهتر میشه و این خیلی سخته 

وقتی قبول کرد ببرش پیش یک روانشناس خیلی خوب 

انشالله درمانش اوکی شه

🙏منتظر یک معجزه ام دعام میکنید🙏

عزیزم سر یه دیر زنگ زدن نباید فوری تهمت بزنه فقد طبق تجربم میخوام بهت بگم که

هررفتاری تو عقدداشته باشه بعدا زیر یه سقف پررنگ تر میشه اینو تجربه کردم. 

نترس ارامش خودتو حفظ کن

خب من الان بعد ۳ سال عروسی تازه یکم پوست کلفت شدم قبلا هی توضیح پس میدادم که نه اینطوری نیست من اینکارو نکردم من فلان نکردم و.. مث بچه ها اشک میریختم

به خودت همیشه تلقین کن تو مجبور نیستی به هیچکس توضیح بدی و جواب پس بدی عزیزم. توضیح دادن پی در پی نشونه ضعفه.

گفت چرا دیر جواب دادی فقط ی جمله راستشو بگو مثلا دستم بند بود چمدونم این حرفا

گفت لابد خیانت می کنی و فلان

بگو من ی جمله گفتم میخوای باور کن میخوای باور نکن

بعد بحثو عوض کن مثلا بگو خب چخبر چیکار داشتی یا هرچی 

دیدی همینطوری داره وراجی میکنه تلفنو روش قطع کن

باز غر زد چرا تلفنو روم قطع میکنی بگو چون پرت و پلا می بافی پشت هم

یا مثلا ی راه بهتر

مقابله به مثل کن

اونم هروقت تعلل کرد یا کسی بهش زنگ زد ادای مشکوکا رو در بیار یا مث خودش سوال پیچش کن تا بدونه چقد این کار بده و رو مخه!

با یکی ازین دو راهکار دست از رفتارش بر میداره

آره دقیقا درست گفتین بهم میگه تو اصلا مهم نیستی مهم منم همیشه مهم خواهم بود و منم سکوت میکنم میگه هن ...

برو مشاوره حتما‌...با یه بزرگتر این مسائل رو مطرح کن.

همسرت کلا تهدیدآمیز باهات رفتار می‌کنه.یعنی چی هنوز منو نشناختی؟مثلا میخاد تو خونه در رو روت قفل کنه؟

واقعا میتونی یک عمر با چنین آدمی زندگی کنی؟یا خودتو قوی کن و بهش کمک کن یا وقتی در مقابلش ضعیف هستی تا آخرعمرت اینجوری باید تحمل کنی عزیزم.

جدا شوووو تمام.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
حتما امتحان کن چیزی که گفتموولی ضعف نشون نده ریلکس باشاگه این دوتا موردی که گفتم جواب نده اونجا میتو ...

چون دوستش نداشتم و 15سال اختلاف سنی داشتیم و بهم گفت باید تا آخر با مادرم زندگی کنی