2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیرم بچم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 65 پست
گآهی خیلی لجبازه

گاهی لجبازه شماهم بادلش راه بیا بچه ات میگه خونه خوشحال باش خونه انتخاب کرده امن ترین جاست براش ی کم سیاست زنونه داشته باش مردها همه گاهی لجباز میشن کودک لجبازشون فعال میشه شماهم خودتو ناراحت نکن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم

صدهابارتو زندگیم اتفاق افتاده.

اوایل  زندگیم مثل شما خود خوری و گریه میکردم.

ولی الان دیگه سالهاس نه.

واسم اهمیتی نداره....نشد ؛نشد....شد ؛شد

سخت نگیر.اینجوری خودت بیشتر اذیت میشی

چون مردها ده دقیقه بعد همچی را فراموش میکنن

ما خانومها زیاد تو فکر میریم و خود خوری میکنیم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید
گاهی لجبازه شماهم بادلش راه بیا بچه ات میگه خونه خوشحال باش خونه انتخاب کرده امن ترین جاست براش ی کم ...

صبح رفتنش چی 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
درکت میکنمصدهابارتو زندگیم اتفاق افتاده.اوایل زندگیم مثل شما خود خوری و گریه میکردم.ولی الان دیگه س ...

پس دلمون چی چقدر بشکنه چقدر حرف تحمل خودخوری نمیشه

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
صبح رفتنش چی

لجبازی بوده از دیشب تاالان بعضی مردها درک ندارن از گریه وناراحتی زن ها شما خودتو ناراحت نکن اگه ازدی تو داری عصر پاشو برو بازار ی کم بگرد تا خوب بشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گاهی لجبازه شماهم بادلش راه بیا بچه ات میگه خونه خوشحال باش خونه انتخاب کرده امن ترین جاست براش ی کم ...

عزمزمه بچه من مشکل درک و گفتار داره دکتر میبرم اون تصمیم خودش بود بچم زیاد نمیتونه تشخیص بده بعدم ده دیقه ارزش گزاشتن به حرف من انقد سخت بود

صبح رفتنش چی

صبح که دنباله دلخوری شب پیش بوده

اگر اینو حساب کنی کلا مردها خودخواهن راحت تر با مسئله کنار میای

رفت و امدتون با برنامه قبلی باشه،حالا خونه پدر  یا  مادر میشه گذشت کرد،فقط بگم با لجبازیه شما دو نفر بچه گناه داره،در حال حاضر هم  دیدم مثل اب خوردن طلاق میگیرن،و اکثرا خانم ها متضرر میشن

عزیزم تو‌گفتی بچه رو‌ببریم‌پارک‌اونم‌از‌بچه‌ پرسیده اونم‌نخواسته! سعی‌کن‌خواسته‌هاتو‌مستقیم‌بگی‌بگو‌من‌حوصله ام‌سررفته مثلا بریم‌پس تو‌برنامه‌تو‌ببین‌بعدش بریم‌بیرون در کل مسئله بزرگی‌نیس‌که بخوای به طلاق فکر‌کنی‌اونم با یه بچه

تاخیر درک و گفتار داره

عزیزم ببخشید قصد برچسب زدن ندارم 

ولی تا حالا به تراپیست مراجعه داشتید؟ 

به نظرم یه مقدار علائم افسردگی دارید و ممکنه یک درصد به خاطر شرایط دلبندتون حال روحیتون خوب نباشه وگرنه دلیلتون برای این همه گریه منطقی نبوده 

توهین نشه ها چون مبتلای به افسردگی از نزدیک دیدم و میبینم اینو میگم 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
لجبازی بوده از دیشب تاالان بعضی مردها درک ندارن از گریه وناراحتی زن ها شما خودتو ناراحت نکن اگه ازدی ...

بچم برده دهاتی که یه ساعت راهه دارم دق میکنم هر چی گفتم با این چشما برم همه میفهمن نفهمید 

عزمزمه بچه من مشکل درک و گفتار داره دکتر میبرم اون تصمیم خودش بود بچم زیاد نمیتونه تشخیص بده بعدم ده ...

بله کاملا بهت حق میدم ولی گفتم لج کرده شما هم کوتاه بیا انشالله برات جبران می‌کنه    به بچه سلامتی بده

عزیزم ببخشید قصد برچسب زدن ندارم ولی تا حالا به تراپیست مراجعه داشتید؟ به نظرم یه مقدار علائم افسردگ ...

خودمم مشکوکم ولی شهرمون خیلی کوچیکه مشاور درست درمون نداره ولی من رفتار شوهرم رو گفتم مخصوصا صبحش

خودمم مشکوکم ولی شهرمون خیلی کوچیکه مشاور درست درمون نداره ولی من رفتار شوهرم رو گفتم مخصوصا صبحش

ببخشید من اون پست رو نخوندم 

خواهش میکنم ازت اگر خودت هم علائمی دیدی به فکر رفع و رجوعش باش قشنگم 

تن سالم و روان سالم حق بدیهی توعه و لطفا نادیده ش نگیر 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
بچم برده دهاتی که یه ساعت راهه دارم دق میکنم هر چی گفتم با این چشما برم همه میفهمن نفهمید

باباش برده مردها بی فکری میکنن بهت حق میدم