2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ۳ تا دختریم 

یکیمون شکل بابام شده 

من شکل مامانم شدم 

اون یکی هم معلوم نیست اصلا به کی رفته 🤣🤣🤣

چهرش ترکیبی هست 😂😂

تازه از هردوتامون هم خوشگل تر و باهوش تره

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید

دوتا دختر دارم کپه باباشون فقط کوچیکه زحمت کشیده پوستش مثل من سفیده 

و گر نه اصلا به من نمیخورن

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

بله ☺️

ان شاء الله خداوند حفظش کنه براتون

😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

ما انقدر ازدواجامون فامیلیه که من شبیه خانواده بابامم ولی کپی دخترخالمم 🫠🤣

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید

من خودم کپی رنگی مامانمم😂

حتی یبار رفتم ی مراسم خاکسپاری صاحب عزا با اون حال وقتی رفتم تسلیت بگم بهش ی لحظه آروم شد گفت تو خودشی یا دخترش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بنظرم اینکا حتما شبیه اونا یشه ن 

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️

خیلی شکل باباش بود در واقع شکل مادرشوهرم

نمی دونم کلا تو تقدیرش بود از یه سن به بعد قیافه اش برگرده شکل خودم بشه یا در اثر دعا و نیایش من شد

خلاصه که الان کپی خودم هست گاهی اشتباهی به جای اسمش اسم خواهر کوچکترم رو صدا می زنم

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

ناراحت شدمیعنی دخترم شبیه من نمیشه🤧😔

داداشم سه تا بچه داره دو دخار و یه پسر 

هر سه کپه مامانشونن

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌