2777
2789
عنوان

یکی از فامیلامون حامله است خیلی چهره اش بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردارها خیلی از لحاظ جسمی تو فشار هستند و این طبیعتا از لحاظ روحی شکننده ترشون میکنه، مراقب باشیم با اظهار تعجب از به هم ریختگی ظاهرشون حالشونو بد نکنیم. بارداری هم یه دوره ست که میگذره و تموم میشه. خیلی خوب میشه اطرافیان خیلی مراقب احوال و احساس باردارها باشند. 

من دوقلو باردارم ۸ ماهمه قبلش لاغر بودم الانم مثل یه خیاری میمونم که هسته آلبالو قورت داده

وای تصورت کردم چه بانمک توصیف کردی😂😂😍😍 خدا حفظتون کنه 

شما و نینیو اخراشه دیگه ایشالله یک دختر یا پسر بهاری به دنیا میاری به سلامتی و خوش قدمی و خوشی

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

من دوقلو دختر باردار بودم ۲۱ کیلو که وزنم رفت بالا بعد پف کردم چه جور...جوش می زدم...اصلاً دورانی بود...و همون منم شنیدم سر دختر صورت ورم می کنه...مادر خودمم همینو می گفت و علائمم با مادرم یکی بود‌.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید

ممکنه بعضیا مثل من اصلا هیچ تغییری نکنن ممکنه هم تغییر کنن توی بارداری شاخم دربیاری عادیه😂من دوست داشتم تپلی بشم ولی نشدم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

منی که واسه یه جوش ساده زمین و زمان رو بهم میدوزم همون بهتر که بچه دار نشم وگرنه قبل تولد بچه خودمو دار میزنم 🤣🤣🤣

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید
وای تصورت کردم چه بانمک توصیف کردی😂😂😍😍 خدا حفظتون کنه شما و نینیو اخراشه دیگه ایشالله یک دختر یا ...

فداتشم عزیزم

بخدا یه ذره چاق نمیشم همونم فقط شکمم گنده میشه تازه شکممم از یه قلو دارا کوچیکتره