2777
2789
عنوان

یکی از فامیلامون حامله است خیلی چهره اش بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من سر هر دو بچه‌م ۲۵ کیلو اصافه کردم تا دلت بخواد چهره‌م بهتر میشه تو بارداریا رنگ پوستم روشن میشه چ ...

عزیزمم خدا حفظشون کنه 

شما بعدش چطور لاغر شدین چون نهایتا ۱۵ کیلوش بچه و مخلفاتش بوده باشه البته ادم تو شیردهی ناخوداگاه لاغر جیشه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

به ژن خودت بستگی داره

من از ۵۰ تا زن حامله که دیدم شاید ته تهش ۶ تاش زشت شدن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید

ن همه اینجوری نیستن من سر بارداریم خیلی خوشگل میشم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

میگن بچه خوشگلی مامانشو میگیره 

مامانش زشت میشه خودش خوشگل

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید

بخدا ۷ ماهمه هیچکس نمی‌فهمه باردارم الآنم مسافرتم هیچکس یعنی نفهمید دوست داشتم شکم داشتم، برای دستشویی صف میکشن بیا و ببین اگه مشخص بود منو راحت راه میدادن تو 😂

بچمم دختره

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

😅😅😅

آره،سر دختر عوض میشه چهره، من 25کیلو اضافه کردم موقع بارداری اونم 2ماه آخرررر و پوستم لک شد، جاهای حساسم.. که خداروشکر بعد زایمان برگشتم به حالت عادی😁🔪

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
عزیزمم خدا حفظشون کنه شما بعدش چطور لاغر شدین چون نهایتا ۱۵ کیلوش بچه و مخلفاتش بوده باشه البته ادم ...

اصلا ماندگاری نداره برای من 

سر ۶ ماه نهایت ۲ کیلو وزن اضافه برام میمونه 

بارداری اولم  ۷۵ شدم سر ۶ ماه فقط دو کیلو از ۲۵ کیلو موند 

بارداری دوم با ۹ سال اختلاف از بارداری اول ۸۵ شدم الان بعد از دوسال ۶۴ کیلو هستم 

وزنم ۶۴ قدم ۱۶۴

زهد ریایی،جهل مقدس...