من به خاطر شرایط کاریم مجبور شدم بابام خونه بخره ولی میگه خونه خریدم خرج دانشگاه هم ترمی ۳۰ فقط شهریه خییلی هم خرج رفت و آمد و خورد و خوراک شد خدایی بابام خیلی زحمت کشید ولی میکه جهیزیه نمیدم آخه من چند سال کار کنم تا بتونم بخرم
من باشم بخدا اگه اصلا ازدواجم کردم صداشو در ارم که خونه دارم😁
میدم رهن کامل باهاش جهاز میخرم وام ازدواجم میزارم روش
کار میکنم قسط وام ازدواج ک تسویه شد ی وام دیگه میگیرم پیش خونه رو میگیرم میدم اجاره اجاره رو میدم قسط بعدم با اجاره هه راحت زندگی میکنم
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
چرا نصف نصف اقا النگوهاش نشکنه این خونه میده نصف وسایام بخره
در اصل جهیزیه با مرده چه زن خونه داشته باشه چه نداشته باشه اونو برای این گفتم شوهرش اگه حاشا کرد بهونه دستش نده وگرنه جهیزیه با مرده از زرنگی انداختنش با زن بعضیا زرنگ ترن کلشو میندازن گردن زن.
صددرصد خونه....وسایل درحد ضرورت رو با وام ازدواج ووام میخری..بعدا به تدریج تکمیلش میکنی...چون خیلی از وسایل اگر دو سه سال هم نباشه هم هیچ اتفاقی نمیفته..مثلا سرویس خواب..مبل..وخیلی از وسایل برقی.