2777
2789

سلام بله اکثر اطرافیان رو که میشناسم نظرشون همین شده طلاق گرفتند و پشیمان هستند 

بخاطر بچه که واقعا سردرگم و مشکلات خودشو داره مخصوصا اگر با پدر زندگی کنه و مادر دسترسی آنچنان بهش نداشته باشه

همسایه کریمه اهل بیت ع.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه بزرگ و مستقل میشه... نباید خودتون رو فدای بچه کنید

بله درست میگید بزرگ و مستقل میشه 

اما به چه قیمت و جطور درصد خیلی کمی موفق میشن که تازه اونام وقتی میرن خواستگاری یه جور شکسته واسشون بگن بچه طلاق هستن 

بزرگ‌گیشن به شرطی که در این دنیای پر از حوادث و دوست رفیقهای ناباب گیر نکنن مشکلات عصبی و تنهاییشون و دید بقیه نسبت بهشون به کنار 

روابط خودشون با بقیه هم توی دانشگاه و شغل و دوستانشون هم‌یه طرف دیگه.خلاصه که  تنها و یه طرفه با همه زندگیشون طرف هستن

همسایه کریمه اهل بیت ع.
خوب باید تا حد ممکن به تفاهم برسند

بعضی مشکلات رو نمیشه به تفاهم رسید...یه فامیلی داریم شوهرش دائم مشروب می خوره و میاد دردسر درست می کنه و دعوا راه میندازه...چه قدر بهش گفتن جدا شو گفت نه...حالا دخترش که شاگرد اول بود و مثل قرص ماه تو ۱۳ سالگی تپش قلب گرفته و می برنش روان پزشک به خاطر دعواهای اینا استرس گرفته...وقتی نمیشه به تفاهم رسید طلاق بهترین راهه.

.

اگر می دونستند تفاهم ندارند چرا بچه دار میشن پس؟

بعضیهاشون به غلط حالا یا بخاطر حرف مردم که نگن نازا هستن یا بخاطر اینکه فکر میکنن بچه بیاد دعواها کمتر میشه و یا ناخواسته باردار میشن

همسایه کریمه اهل بیت ع.
اگر می دونستند تفاهم ندارند چرا بچه دار میشن پس؟

درسته... اما گاهی مشکلات بعدا ایجاد میشه. اما در کل باید همه چیز برای بچه دار شدن فراهم باشه. بلوغ فکری. مسئولیت پذیری. پدر و مادری که حس خوشبختی داشته باشن.

من خودم دوتا بچه دارم... بچه اول رو ۲۳ سالگی به دنیا اوردم که یک وظیفه می دونستم اونموقع بچه دوم رو هم برای اینکه اولی تنها نباشه....