2777
2789
عنوان

رفتارهای شوهر

300 بازدید | 28 پست

سلام خانوما

من ۷ ساله ازدواج کردم یه دختر سه ساله هم دارم، یه شهر دور از مامانم اینا زندگی می کنم، با اینکه هر چند ماه یک بار پدر و مادرم رو میبینم، اما شوهرم خیلی ب خانوادم بی احترامی میکنه، بارها باهاش صحبت کردم فایده نداره، بارها جلوش گریه کردم، در حالی ک من همیشه نهایت احترام رو ب خانوادش میذارم، و خیلی زود ب زود خانوادشو میبینیم، خودشم تقریباً هر روز بهشون سر میزنه، خانواده خوبی داره می‌دونم از اونایی نیستن ک از من بدگویی کنند جلو همسرم، خیلی هم بهم محبت دارن خانوادش، ولی این وسط رفتارهای شوهرم با خانوادم مخصوصا پدر و مادرم و حتی خواهر و برادرانم خیلی داره اذیتم میکنه، تقریبا هر بار ک‌میان خونه‌م یا ما میریم شهرستان یه بهانه و داستانی برای اذیت کردن جور میکنه، راه حل بدین چکارش کنم؟! 

ادم بی ادب درست نمیشه 

همون بار اول م بی احترامی کرد باید قهر اساسی میکردی بزاری بری مجبور ب عذرخواهی بشه دیگه خودشو درست میکرد ...

الانم میتونی با پدرمادرش درمیون بزاری ک رفتار ناشایستی داره

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چارش برای آدم نفهم یه جنگ اساسیه مگه پدرومادرت چند روز میان پیشتون ؟

بستگی داره اگر برای دکتر بیان، یکی دو هفته، ولی اگر برای سر زدن بیان ۲ـ۳ روز، تازه الآنم ک اومدن تو شهر ما خونه خریدن ک دیگه پیش ما نیان

اینا خانواده‌های خوبی دارن مثل شوهر من که خانواده‌اش خوبن اما خودشون از صد تا آدم شوهر بدترن

زندگی رو به دهن آدم زهر میکنن

چرا بچه‌دار شدی ازش وقتی اینقدر شعور نداره احترام خانوادتو نگه داره

توکل به خدا🌿
بهش بفهمونید که خانوادتون خیلی براتون مهمه و اگر بی ذات بازی درآورد به مادرش بگید بگه بهش🤍

این کارم امتحان کردم، یه مدت خوب شد ولی باز الان داره تکرار می‌کنه و حتی ب شکل بدتری

اینا خانواده‌های خوبی دارن مثل شوهر من که خانواده‌اش خوبن اما خودشون از صد تا آدم شوهر بدترنزندگی رو ...

تا قبل بچه دار شدنم خیلی خوب بود و احترام میذاشت، از زمانی ک باردار شدم و مامانم میومد پیشم می موند روش ب مامانم باز شد، طفلک مامانم اینقدر مظلومه، تو سرشم بزنی صداش در نمیاد

این کارم امتحان کردم، یه مدت خوب شد ولی باز الان داره تکرار می‌کنه و حتی ب شکل بدتری

توسل کن به خدا و کمی برو تو خودت و سرد شو باهاش اگه پرسید چته،بهش بگو ازت انتظار ندارم با خانواده ام بد رفتاری کنی..

بگو من احترام خانواده ات رو نگه میدارم و برام مهمه ، پس انتظار دارم تو هم محترم بدونیشون..

اگر قبول نکرد و دوباره تکرار کرد ۲ راه بیشتر نداری:

۱_تحمل و توکل

۲_طلاق

توسل کن به خدا و کمی برو تو خودت و سرد شو باهاش اگه پرسید چته،بهش بگو ازت انتظار ندارم با خانواده ام ...

ب اندازه موهای سرم باهاش سرد شدم و قهر کردم، طوری ک خانوادمم الان فهمیدن، میگن چرا شما همش باهم سرد رفتار میکنید،  اگر جدا بشم هیچ پشتوانه ای ندارم، نه خانواده آنچنانی دارم ک ازم دفاع کنند، نه پولی ک بتونم مستقل بشم، با من رفتارش خوبه فقط با خانوادم بد رفتاری میکنه، منم خیلی حساسم رو خانوادم

بستگی داره اگر برای دکتر بیان، یکی دو هفته، ولی اگر برای سر زدن بیان ۲ـ۳ روز، تازه الآنم ک اومدن تو ...

خب دوهفته واقعا زیاده 

خداروشکر که خونه خریدن شاید از این به بعد رفتار همسرت بهتر بشه 

احیانا همسرتون درون‌گرا نیست ؟

شاید از پیش آدمهایی که رودرواسی داره باهاشون بودن ناراحته 

من خودم درونگرام اصلا دوست ندارم خونه کسی بیش از یه روز بمونم یا کسی بیش از یه روز پیشم باشه