2777
2789

از شوهرش جدا بشه بره دنبال زندگیش بهتر از اینه با وجود شوهر بره خیانت کنه 

من خیانت مرد رو اصلا توجیح نمیکنم اما زنی که نیاز داره شوهرش بهش توجه کنه و نمیکنه جدا بشه بره 

مگه همه زندگی فقط توجهه؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بیشتر ببینید

مخالفم 

و این ک کسی ک ذاتش درست باشه با وجود سختیا و بی توجهیایی ک از شوهرش میبینه جدا میشه یا حداقل میشینه و تحمل میکنه یا راهی واس درست کردنش پیدا میکنه

ن ک بره پی رابطه ای ک آخرش پوچی و آبرو ریزیه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین الان یوتیوب یه کلیپ دیدم خانمه میگفت شوهرم اخلاقش عالی بود ولی دلم هیجان میخواست زندگیم خسته کننده شده بود با یه پسره دوست شده بود بعد از یک سال و نیم شوهرش میبینتش پسره داشته بوسش میکرده و رسوندتش خونه و رفته شوهرش هم خودشو زده حالا زنه پشیمونه 

نود و نه درصد کمی زیاد است ولی هفتاد هشتاد درصد بله متاسفانه همین طور است در مورد آقایان هم بیشتر از شصت تا هفتاد درصد مشکل در محیط خانه است 

شناخت واقعی و نه از روی هول و هوس  قبل از ازدواج و شناخت نیاز های خود فرد  بسیار مهم است خیلی از آدم ها خودشان را هم نمی شماسند و هدفشان را از ازدواج نمی دانند !وقتی انتظارات کسی از زندگی  مشترک ( عاطفی یا مالی)  برآورده نمی شود سرخورده و غمگین شده و گاهی قبل از پایان دادن به زندگی مشترک اشتباهأ با فرد دیگری وارد رابطه شده و خیانت اتفاق می افتد 

ولی خوب نقش  مشکلاتی مثل اعتیاد بیماری های روانی سرخوردگی های دوران کودکی و شخصیت پیچیده بعضی افراد و عادات اشتباه.دوران تجرد  هم در شکل گیری خیانت نقش دارد 

زن یعنی زندگی 

بعد مرد اگه خیانت کنه مقصره کیه؟؟

دوباره مرد مقصره😂😂😂😂😅

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

واگ ی مردخیانت کنه 100درصد زنش مقصره قبول دارید

نه اصلا اینطور نیست 

مردی دیدیم که تو نداری زنش رفت سرکار کمکش کرد همچیز رو فروخت ولی تا  وضع اقا درست شد به خانمش خیانت کرد 

یا باز یکی دیگ دیدم خانم خیلیی خوشگل خوش اخلاق ولی باز شوهره با یکی دیگ گرفته بود 

کلا خیانت تو ذات زن نیست برعکس اقایون! من سر کار میبینم که مردا به خیانتشون افتخار میکنن و میگن زنم پیچوندم نفهمید و...

نه زن مثل گل توجه می خواد

شما این جمله رو توی این تاپیک بار دهمه دارید مینویسید 

زن اگر توجه میخواد به نظرتون باید خانواده و بچه و همه چیزش رو به لجن بکشه که یه غریبه عین گل آبش بده ؟

خیلی بچه گانس این جمله 

کسی که خیانت میکنه آبروی هفت نسل خودشو میبره زن و مرد و هم نداره چون بالاخره دستش رو میشه

اگر توجه میخواد و شوهرش بهش توجه نمیکنه طلاق بگیره بعدش هر کاری خواست انجام بده 

خیانت هیچچچچچچچچ توجیهی نداره دوست عزیز

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer

گزارش میزنم چون بی ادبی جایی در سایت نداره

خوبه سانسور کردما😒😂😂😂😂😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

مگه زن و مرد فرقی دارن؟؟؟؟ مثل اینه که بگین یه مرد اگر آدم بکشه جانیه ولی زن اگر بکشه حتما دلیل داشته!!!! 

آدم متاهل همیشه گزینه طلاق براش روی میزه، جدا شه بره هر گ… میخاد بخوره