2777
2789

من دوستم کلی خواستگار خوب داشت اما دوست پسر داشت دیگه دوست پسرش نیومد خواستگاریش ی ماه بعد با ی پسره عقد کرده پسره دختره رو میزاره رو سرش حلوا حلواش می‌کنه خود پسره هم مهریه سنگین بهش داده هم همه حقوق حق طلاق و.. بهش داده هم نزدیک یک میلیارد طلا بهش داده کل جهیزیه رو هم خریده کلا هم سه سال باهم اختلاف سن دارن اما مثلا من و دو تا دیگه از دوستام هیچکس نه دوستمون داره نه خواستگار خوب داریم نه زندگی خوبی داریم خیلی غبطه میخورم به حال بقیه نصف بیشتر دوستام ازدواج کردن فقط دو سه تامون مجردمیم ماهم کلا زندگیمون محدوده دلم نمی‌خواد خودمو مقایسه کنم اما آخه ما چیمون از بقیه کمتر بود 

اولا تعریفت از خوشبختی الان پول بود و شوهر

و دوما تا وقتی به دارایی بقیه چشم داشته باشی و مقایسه بک گراند افکارت باشه هیچوقت راضی نمیشی

عکس پروفایلم : مهدیه اسفندیاری 🌿 یا من خلقت الانسان ضعیفا 🌿۴ گناه بزرگ در قران : شراب زنا قتل دزدی 🌿 emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤چرا به خانوما میگیم مهریه تون رو نقد بگیرید و حقوقتون رو هم بگیرید؟ چون تو زندگی اگه به جایی برسید که بخواید طلاق بگیرید حوصله دادگاه رفتن واسه سالی یه سکه رو احتمالا ندارید و شوهرتون هم حتما پیشدستی میکنه و از زیر مهریه درمیره راه های زیادی هست ، پس یه مهریه نقد و در حد معمول بگیرید و برای نفقه و ماهیانه هم قبل ازدواج طی کنید ، بگید اگه ندی اجرا میزارم ، تا بدونه خرج زندگی با مرده ، مردهای امروز گاهی اینو یادشون میره ، دوما در مورد حقوق مثل حق طلاق ، شما اگه از خیانت یا هر رفتار شوهرتون که عسر و حرج حساب میشه مدرک هم داشته باشید ممکنه قاضی رای به طلاق نده چون طلاق خیلی زیاد شده تو کشور پس حتما بگیرید حتی عاقدها رو سپردن تا عروس رو از گرفتن این حق منصرف کنه ... و اینکه ذوق نکنید وقتی براتون خواستگار میاد ، خیلی وقت ها مردها دنبال یه زن ساده هستن که اسم متاهل بیاد روشون و بتونن به هرزبازیاشون ادامه بدن ، گرفتن همین حقوق و مهریه مثلا یه دنگ خونه راهیه که بدونید اون مرد چجوری به شما نگاه میکنه 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂   اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# 💗💗💗

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط دلم میخواد تو رفاقت و عشق بازی با خدا با بقیه رقابت کنم❤️ولی هنوز خیلی صفرم💔

من کلا خیلی خودمو مقایسه میکنم با بقیه مخصوصا با همین دوستم آخه همیشه تو چشم بقیه بود همیشه اونو میزدن تو سر من به خاطر همین خیلی به حالش غبطه میخورم 

اینو با اطمینان بهت میگم هیچکس نیست که کاملا همه ی شرایطش اوکی باشه و خوشبخت باشه هرکس یه گوشه ای از زندگیش یه درد بزرگه همین دوستت اصلا بعید نیست که هنوز نتونسته باشه عشقش رو فراموش کنه یا اصن هزارتا مشکل دیگه توی زندگی زناشویی ام حتی گاهی ادمایی که فکرشم نمیکنی مشکلات زیادی باهم دارن مثلا من خودم در حد جنون با شوهرم دعوا داشتم ولی کسی نفهمیده و دیگران اصلا به مغزشونم نمیرسه که من همچین دعوایی با شوهرم داشته باشم خلاصه خیلی بده ادم فکر کنه بدبخته و بقیه خوشبختن واقعا خوشبختی یه حس کاملا درونیه اینکه یکی شوهرش حلوا حلواش کنه و پول و اینا خرجش کنه دلیل بر خوشبختی نیست چون خوشبختی خیلی پیچیده ست و درونیه 

من واقعا هیچ وقت نفهمیدم چرا بعضی ها اینقدر شانس دادن هم خانواده خوب هم قیافه خوب هم شوهر خوب پولم که دارن واقعا نمیفهممم چطوری بعًی ها اینقدر کامل بدنیا میان و بالعکس

اولا تعریفت از خوشبختی الان پول بود و شوهرو دوما تا وقتی به دارایی بقیه چشم داشته باشی و مقایسه بک گ ...

نه پول و شوهر نبود اما خب کلا میگم خیلی راحت خدا براش میچینه بعدش خب سمت ما دخترا زود ازدواج میکنن معمولا از پانزده شانزده سالگی بعد الان هر جا میرم هی میگن تو چرا ازدواج نکردی تو چرا اینجوری هی می‌زنن به سرم 

تا تعریفت از خوشبختی چی باشه

فردا یه دفتر قلم بردار، هر چی که داری رو یادداشت کن، مثل سلامتیت خانواده و..

شکرگزاری کن، اونجاست ك میبینی چقدر خوشبختی 

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ         وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱                                 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨                                    این قانونه طبیعته 💪🏻

بیشتر ببینید
من کلا خیلی خودمو مقایسه میکنم با بقیه مخصوصا با همین دوستم آخه همیشه تو چشم بقیه بود همیشه اونو میز ...

یه چیزی بگم (از آقای موزون یاد گرفتم)

گفت : گیریم آدم به ۱۰ نفر حسودیش بشه(همون حسرت و مقایسه که چرا اون آره و اون داره و من نه و ندارم) تو هر زمینه ای،بایده فکر کنه که در اون زمینه میلیارد ها آدم ممکنه ازش جلوتر باشن و اگر قرار باشه غرق در این مقایسه ها بشه زندگیش به باد میره💔

اینو با اطمینان بهت میگم هیچکس نیست که کاملا همه ی شرایطش اوکی باشه و خوشبخت باشه هرکس یه گوشه ای از ...

نمی‌دونم شاید درست میگی من درکم از جهان اطرافم کوچیکه اما مثلا من خودم عاشق شدم راحت منو رها کرد رفت یا مثلا وقتی شکست عشقی خوردم همیشه همه چی رو ریختم تو خودم اما اون خانواده اش سریع بردنش پیش روانشناس تا حالش خوب بشه هیچ وقت مثل من محدود نبوده من تا بازار هم میخوام برم باید دروغ بگم چون همیشه محدودم کردن