2777
2789
عنوان

شما هم آب داغ ماشین لباسشوییتون قطعه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 41 پست

عزیزم عمر لوازم برقی اونم مارک خوب ۱۰ساله تعمیر میشه نگران نباش

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو ۴۰ تا ۳۰ درجه ست 

متوجه نشدم تاحالا با اب سر د میشوره یا گرم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
رو ۴۰ تا ۳۰ درجه ست متوجه نشدم تاحالا با اب سر د میشوره یا گرم

قبلن آب گرم میرفت توش الان ۲ سالی میشه ک فقط با آب یخ میشوره حتی اگه رو ۹۰ درجه تنظیم کنم

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

میترسم خرج زیاد رو دستم بزاره🤕

بستگی یه تعمیر کار داره که آدم باا انصافی هست یا نه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

خودش اتوماتیک آب گرم می‌کنه دیگه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
قبلن آب گرم میرفت توش الان ۲ سالی میشه ک فقط با آب یخ میشوره حتی اگه رو ۹۰ درجه تنظیم کنم

تو تمیزیش تاثیر داره زیاد ؟

به یه تعمیر کار خوب بگو بیاد لباسشویی ما تکون میخورد شدید انگار راضی نیست لباس بشوره ده تا ادم هر کدوم یه تز میدادن 

هیچی دیگه تهش یه اشنا اوردیم گفت شما دور لباسشویی تون بالاست لباس کم میریزید تکون میخوره دیگه هر سری لباس میریزیم تنظیم میکنیم و حل شد 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

ما ماشینمون ایراد شد ،نمایندگی اومد حدود ۱۳۰۰ گرفت ،البته لاستیکش عوض کرد و ترازش درست کرد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تو تمیزیش تاثیر داره زیاد ؟به یه تعمیر کار خوب بگو بیاد لباسشویی ما تکون میخورد شدید انگار راضی نیست ...

تمیز هم نمیشوره مثل اول اره 

مال من خییییئیییییلی شدید میلرزه 

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

یک بسته جرم گیر هم داد البته 

وای منم دقیقا همین مشکلا دارم با آب سرد میشوره و لرزشش زیاده البته ماشین من جاش تنظیم نیست

خودتون شستشو تنظیم کنید خودش با آب گرم میشوره 

تمیز هم نمیشوره مثل اول اره مال من خییییئیییییلی شدید میلرزه

شاید باورت نشه یه چند باز که رو دور میوفتاد شدید میلرزید و میومد جلو و لازم بوو کسی نگه ش داره😂😋😋

بیشتر ببینید