2777
2789
عنوان

شما هم آب داغ ماشین لباسشوییتون قطعه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 41 پست
تازگیا؟

آره تو همین عید 

هیچ کس مثل نمایندگی خوب سرویس نمیده ، هر مبلغی بگیرن می ارزه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید باورت نشه یه چند باز که رو دور میوفتاد شدید میلرزید و میومد جلو و لازم بوو کسی نگه ش داره😂😋😋

ای بابا 

آخه اوایل اینجوری نبود 

خواهرشوهرم داره مثل من اصلان لرزش و صدا نداره 

مال من آب نمیمونه توش زود خالی میشه لباس ها خشک شسته میشن 

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

آره تو همین عید هیچ کس مثل نمایندگی خوب سرویس نمیده ، هر مبلغی بگیرن می ارزه

منم‌گفتم بیان حالا ببینم چشه 

دیگه بعد ۱۰ سال ی سرویس میخاد ب نظرم نگاه داره😂

اره بابا قبلن آب داغ میرفت توش ،قشنگ وقتی آب میرفت آبگرمکن روشن میشد الان اصلان

آها پس اگه موقع روشن شدن آب گرم کن روشن‌میشد المنت نداره.احتمالا شیرش از پشت جرم گرفته. بازش کنید تمیزش کنید

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
منم‌گفتم بیان حالا ببینم چشه دیگه بعد ۱۰ سال ی سرویس میخاد ب نظرم نگاه داره😂

ماشین من بشدت جرم داشت ،بدنه باز کرد لاستیک پاره دراورد، لاستکش عوض کرد ، یک قسمت های جرم خودش با پارچه تمیز کرد ،یک سری قطعات هم داد همسرم شست و.. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ماشین من بشدت جرم داشت ،بدنه باز کرد لاستیک پاره دراورد، لاستکش عوض کرد ، یک قسمت های جرم خودش با پا ...

بعد چند سال؟ من اصلان نکردم این کارو ۱۰ ساله بکوب کار میکنه بدون کوچیک ترین سرویسی

آها پس اگه موقع روشن شدن آب گرم کن روشن‌میشد المنت نداره.احتمالا شیرش از پشت جرم گرفته. بازش کنید تم ...

چجوری تمیز کنم 

ای بابا آخه اوایل اینجوری نبود خواهرشوهرم داره مثل من اصلان لرزش و صدا نداره مال من آب نمیمونه توش ز ...

این یه تعمیر خوب میخواد قشنگ چند سال دیگه واسا کار کنه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
بعد چند سال؟ من اصلان نکردم این کارو ۱۰ ساله بکوب کار میکنه بدون کوچیک ترین سرویسی

حدود ۱۱ سال