2777
2789

سلام 

سید محمدتقی مقدم در کتاب معراج المومن به نقل از کتاب سرور العارفین نوشته است:

از پیامبر (ص) روایت است که:

«هر کس نماز قضا بر ذمه‌اش باشد قبل از ظهر جمعه آخر ماه رمضان ۴ رکعت نماز (به صورت دو نماز دو رکعتی) بخواند و در هر رکعت بعد از سوره حمد یک مرتبه آیه‌الکرسی و ۱۵ مرتبه سوره کوثر را بخواند ثواب ۲۰۰ سال نماز قضا را کفایت می‌کند.»

در روایت دیگری ثواب این نماز را برابر ۴۰۰ سال نماز قضا ذکر کرده‌اند و در روایتی از امام علی (ع) ثواب آن را برابر ۶۰۰ سال نماز قضا دانسته‌اند.

از پیامبر (ص) پرسیدند که در آخرالزمان کسی بیش از صد سال عمر نمی‌کند. پیامبر (ص) پاسخ داد: نماز قضا‌های پدر و مادر و نزدیکان او را کفایت می‌کند. بعد از این که این نماز را خواندید دعای زیر را بخوانید:

بسم الله الرحمن الرحیم

یاسابقَ الفوتِ یا سامعَ الغیُوبِ (یا سامِعَ الصَّوتِ یا جامِعَ الفوَتْ)

یا مُحیَ العِظامِ بَعدَ المَوتِ

صلِّ علی محمد و آل محمد

وَ اجعل لی فرجاً و مخرجاً مِمّا اَنا فیه

اِنّک تَعلمُ و لا اَعلَمُ

و انت مُقدِّرُ و لا اُقدّرُ و انت علاّمُ الغیُوب یا واهبَ العطایا

یا غافرَ الخطایا، یا سُبّوحُ یا قدوسُ، یا ربَّ الملائکة و الرّوح

ربِّ اغفر و ارحَم و تَجاوَز (عَمّا تَعَلَمْ اِنَّکَ اَنْتَ العَلِیُّ الَاعْظَمْ) فانّک انتَ الاعزّ الاجلّ الاکرم.

(یا ساتِرَ الْغُیوُب یا کاشِفَ الکُروُب یا غافِرَ الذَنُوبَ یا ذَالْجَلالِ وَ الِاکْرام)

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚

میشه بیاین تاپیکم

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس عشقمم🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍               #متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی این نماز به جای نماز قضای پدر مادر فوت شده هم میرسه؟

روایتی که بود رو گذاشتم عزیز دلم 

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚
خدا خیرت بده نماز روزه هات قبول باشه

قبول حق ان شاءالله همچنین 

خواستم بدونم درست متوجه شدم؟؟

بله منظور میزان ثواب و بزرگی نمازه