هر وقت ویام خونه میگه برو بیرون برو خوابگاه من از اون جهنم به اینجا پناه میارم اون اینو میگه آجیم میپره میگه مارمولک چشم چپ پا کج از خونمون گم شو بیرون من از آجیم ناراحت نیستم چون همیشه همین کوهی بود که هست و به چشم بیمار روانی بهش نگاه میکنم چون وسواس شدید داره به شدت حساسیتیه و درس نخونده بی سواده واسه همین اینجوری شده ولی یه روزی تلافی همه حرفاشون رو سرشون درمیارم آجیم که همش بهم میگه ترشیده ازدواج کن برو از خونمون بیرون من تازه ۲۰سالمه دانشجوی پرستاریم به روز میرم که برنگردم
اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم تو مدرسه از باهوش ترین دخترا بودم تو دانشگاه توجه همه بهم جلب میشه همه خوششون میاد ازم چهره ام هم خوبه ولی ببین چقدر بی لیاقتن من هیچی نمیگم اونا بدتر میکنن حق مامانمه بزارم برم دیگه برنگردم
اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪