2777
2789
عنوان

سیر گذاشتم تو گوش بچم بذارم تا صبح بمونه ایا یا درش بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به منم گفتن سیر بزار گذاشتم بعد دو ساعت از درد به خودم میپیچیدم

زندایی منم گذاشته بود، اب سیر گوششو سوزونده بود پدرش دراومد تا خوب شد

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
گوشش درد میکنه

گوش درد یا از عفونت گلو یا دندونه الان سیر چکار می کنه؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید
زندایی منم گذاشته بود، اب سیر گوششو سوزونده بود پدرش دراومد تا خوب شد

اره بخدا خیلییی دردش شدیدتر شد من اورژانسی رفتم بیمارستان بستری شدم

دردت به تنم یکساله که نیستی عزیزدلم💔💔💔

عزیزم اگه گوشش درد میکنه عفونت داره قطره و دارو برای عفونت بگیر ... فردا صبح ببرش دکتر گناه داره درد میکشه... 

درمان های سنتی جوا میده واسه بیماری ولی واقعا پروسه درمانش دردناکه و واسه بچه های کوچیک خیلی سخته و دردناکتر ... ببرش دکتر دوا بده براش

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

رفلاکس و کولییک درمان نداره فقط دوز دارهاین چه حرفاییه میزنید اخه دکتر نبری که این حرفارو بزنی

خب اگه درمان نداره دکتر اگه ادم بود دارو نمیداد میگفت درمان نداره ن اینکه معذه بچع رو با هزار جور دارو خراب کنن اخه چرا نباید دکتر ببرم خودم والا دارم نابود میشم اگه بدونم راهی هست ک حتی ی درصد حالشو بهتر میکنه چرا نکنم

آخی عزیزم داخل روستاست ، اسی عزیز اگه خودتون ماشین دارین ک ببرش درمانگاه شهرتون اگه نداری با ماشین اطرافیاتون،منم پسر پنج سالم گوش درد تا صب رو پام تکونش دادم و جیغ زد حتی نتونست بخوابه گوش دردش از ساعت دو شب شروع شد تا صب قرار نداشت تا صب بردمش فوق تخصص گوش حلق بینی چقدر دارو داد و نیاز ب رعایت اصولی داشت

خب اگه درمان نداره دکتر اگه ادم بود دارو نمیداد میگفت درمان نداره ن اینکه معذه بچع رو با هزار جور دا ...

عزیزم متوجه میشی ؟ میگم درمان نداره دوز داره دارو میدن درد بچه کمتر بشه وگرنه عربدش خونرو پر میکنه 

تروخدا یه ذره مطالعه داشته باشید بچه گناه داره

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید