2777
2789
عنوان

امشب جاری باردارم جوری وانمود کرد انگار من حالشو بد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 163018 بازدید | 588 پست
امضات🥺ایشالا به آرزوت برسی دختر قشنگم🙃

ممنون خواهر . ایشالله . کاشکی بشه😓😓😓😓

خدامیشه امسال خواستگاربیادازدواج خوبی کنم.منو به ارزوم برسونی.دیگه خسته شدم.من نباید یه روز خوشحال باشم.مگه من چه بدی کردم. از ته قلب و دل میخوام تشکیل خانواده بدم و بچه داری . خیلی دلم میخواد.کاش خدا منو امسال۱۴۰۴ به ارزوم برسونه. میشه لطفا صلوات بفرستید خواهشا🙏🏻😓

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیخوام رابطه‌ش با داداشش خراب شه

شاید حرفم درست نباشه نمیدونم 

خودت بالا پایین کن این موضوع رو 

ولی اگر من بودم یه روز زنگ میزدم برادرشوهر همه حرف ها و حرکاتش رو بهش میگفتم

پس فردا روشون نزاره و رابطه برادر هارو خراب کنه 

نه،همسر من خیلی چشم پاکه مثل چشام بهش اعتماد دارمولی اگر بدونی این زن بیشعور چقدر اشک منو دراورده،هم ...

اسی صداشو ظبط کن یه موقع اگه گفتی اینارو میگه انکار نکنه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

اسی من خیلی از تو خوشم میاد

دوساله تاپیکاتو دنبال میکنم خداروشکر که زندگیت خوب شده و داری ادامه تحصیل هم میدی خیلی خوشحال شدم میشه بگی چندماه برای این رشته بکوب خوندی؟ اخه یادمه یکم نا امید بودی

درباره ی این موضع هم ببین فعلا هیچ کاری نکن و از جاریت دور باش بعد از اون حرفی که زدی ببین جاریت میشینه سرجاش یا نه. 

اگر دیدی بازم دنبال موقعیته که آزارت بده اون موقع به برادرشوهرت بگو باهاش حرف بزنه 

ولی فعلا کاری نکن شاید بعد از اون شب دیگه حساب کار دستش اومده باشه و دنبال شر نباشه

صد فصل بهار آید و بیرون ننهم گام/ ترسم که بیایی تو و در خانه نباشم♡

نه،همسر من خیلی چشم پاکه مثل چشام بهش اعتماد دارمولی اگر بدونی این زن بیشعور چقدر اشک منو دراورده،هم ...

صداشو حتمن ضبط کن. این توصیفی که شما راجبش گفتی اگه به بقیه بگی، دبه میکنه و به همه میگه شما از سر حسادت نسبت بهش دارین دروغ میگین تا ایشونو از چشم بقیه بندازین

باریکلا توچقد رازداری چقداخلاقت خوبه

من وجاریم‌ک‌همه چیزهمو میدونیم از اخلاق شوهرامون تا پولی که خرج میکنیم وازجایی ک چیزی میخریم باهم‌حرف میزنیم ولی خیلی بده من خیلی تاحالا چوبشو خوردم ولی هی اون‌میشینه میگه منم میگم