koshbasham مدیر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 764 عنوان جای جوشام خیلی بده دلم سکسته مسخرم میکنن تو عید دیدنی 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 48 پست عمم عید دیدنی خیلی بد گفت صورتت پر از چالس 1404/01/07 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2163 خوب میشه؟؟ عکس صورتمو زدم حالا ببینم کی میاد درکل خودتو ناراحت نکن من دوره دبیرستان کیستای گنده میزدم ، میترکید چالش میموند الان جوش زیر و عادی بزنم چند تا توی یه ماه فقط دکتر خوب برو
koshbasham مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 764 عکس صورتمو زدم حالا ببینم کی میاد درکل خودتو ناراحت نکن من دوره دبیرستان کیستای گنده میزدم ، میترکید ... اهل کجا هستی عزیزم خیلی خوب شده پوستت اسم لیزرت چی بود کدوم دکتر
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2163 اهل کجا هستی عزیزم خیلی خوب شده پوستت اسم لیزرت چی بود کدوم دکتر من زنجانم عزیزم لیزر همه دکتر پوست ها الان انجام میدن لیزر فرکشنال co2فقط قبلش باید جوش های فعالت از بین بره با درمان ولی واقعاا جوابه الان علم طوریه که بجز زنده کردن مرده ها هرکاری میشه کرد
koshbasham مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 764 من زنجانم عزیزم لیزر همه دکتر پوست ها الان انجام میدن لیزر فرکشنال co2فقط قبلش باید جوش های فعالت از ... خدا خیرت بده با عکست کلی حالمو خوب کردی جلسه اول چقد تاثیر کرد؟
darentezare_geshanga عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 1026 عزیزم حتما لیزر co2برو و به علاوه tcaکه یه اسیدیه خیلی خیلی کم میزنن به صورت همزمان با لیزربهتر میشی قطعا ولی انتظار صد در صد نداشته باشو اینکه جلسات درمانتو ادامه بدهمنم چال جوش دارم و این کارا رو کردم الان همه بهم میگن خیلی بهتر شدی
koshbasham مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 764 عزیزم حتما لیزر co2برو و به علاوه tcaکه یه اسیدیه خیلی خیلی کم میزنن به صورت همزمان با لیزربهتر میشی ... خیلی ممنون عزیزم
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2163 خدا خیرت بده با عکست کلی حالمو خوب کردی جلسه اول چقد تاثیر کرد؟ جلسه اول تغییرم صفر بود جلسه دوم یهو هرچی جتی جوش عمیق داشتم عمقش نصف شد . ریزه میزه هام رفت ولی خود دکتر گفت بستگی به پوست داره حداقل ۴ الی ۸ جلسه هر شخصی باید بیاد ولی روالش طوریه که قطعی جواب میده ، نگران نباش عزیزم
sdrfashjnkkhgfljvfds عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 489 مین درمان ندا ه هرکاری کنخ گودی پر نمیشه عزیزم غلط کرده هر کی گفته درسته درمان کامل نمیشه ولی بهتر میشه سابسیژن کن و لیزر و فیلر بزن برای چاله عمیقات
koshbasham مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 764 جلسه اول تغییرم صفر بود جلسه دوم یهو هرچی جتی جوش عمیق داشتم عمقش نصف شد . ریزه میزه هام رفت ولی خود ... عزیرم فاصله زمانی بین جلسه ها چقدره زخماش چن روز میمونن؟
god_is_king عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 14993 ینفر میگفت ازپماد پانژل نتیجه دیده به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
___goliiii___ عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 540 مین درمان ندا ه هرکاری کنخ گودی پر نمیشه با لیزر توی چند جلسه راحت درمان میشه
تهرانم عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 6364 اولن که کوون لقش با عرض معذرت دوما بعد تعطیلات بیفت دنبال درمان پوستت پیش فوق تخصص پوست ـتا خودتم حالت خوب بشه نه به خاطر حرف مردم مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹
نیل۷۸ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 10421 نه دلم شکست فقط لبخند زدم تو جمع کفت همه تا اخرس رو قورتم زوم بودن دوروزه گریه میکنم مامان بابات جواب ندادن؟تو زبون نداشتی چواب بدی؟ برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�