2777
2789
خوب میشه؟؟

باید سابسیژن کنی

همراه لیزر

جای جوش درمان داره ولی بیشعوری و نفهمی درمان نداره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم فاصله زمانی بین جلسه ها چقدره زخماش چن روز میمونن؟

لیزر ۳۰ الی ۴۰ روز یباره هر جلسش 

بعد زخم اونطوری نداری ولی یکی دوروز پماد زینک میزنی بعدشم ترمیم کننده رو شروع میکنی 

پنج شیش روز کلا نباید بری بیرون 

شمایی که رفتین میشه بگین کجا تو تهران؟

چون تبلیغات زیاده بخدا ادم نمیدونه کی خوبه🥲 منم این مشکلو دارم حالم از صورتم بهم میخوره

میشه واسه ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

جلسه اول تغییرم صفر بود جلسه دوم یهو هرچی جتی جوش عمیق داشتم عمقش نصف شد . ریزه میزه هام رفت ولی خود ...

چقدر هرینش میشه؟

من جای جوشام قرمز و قهوه ایه اونام تاثیر میزاره 

البته فعلا جوش هم میزنم 🤦‍♀️

پوستم زیر نور اون یکی نور کم اونجثری به چسم میاد

من صورتم کپی توعه اگر متخصص خوب پیدا کردی میشه به منم اطلاع بدی؟

میشه واسه ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

میبخشید عزیزم اسم دکترتونو میگید لطفا؟ و نوع کاری که انجام دادین ممنون

دکتر کمال عزت شوکتی 

اولش که درمان خود جوش ها بود یه دوره راکوتان خوردم ، بعد فلوتامید و یه قرص که پیدا نمیشد تو ایران بعدم داکسی سایکلین 

بعد اتمام درمان جوش ها لیزر فرکشنال co2انجام میدم الان 

پوست صورتو خیلی سطحی و به صورن دون دون ریز میسوزونه بعد پوست لایه جدید تشکیل دادنی لک و جای جوش و زخم و اینا میرن به مرور زمان 

دکتر کمال عزت شوکتی اولش که درمان خود جوش ها بود یه دوره راکوتان خوردم ، بعد فلوتامید و یه قرص که پی ...

خداروشکر که جواب گرفتین ... من سالها پیش راکوتان خوردم از همون موقع جوشام قطع شدن ولی خوب یه مقدار کم جای جوش و منافذ باز دارم ... به نظرتون این لیزر رو منافذ پرتقالی ام اثر داره؟

یه سوال دیگه دکتر عاطفه کمالی ام من خیلی تعریفشو شنیدم شما ویزیت نشدین پیش ایشون؟