2777
2789

هر سه مون باهم همکاریم بغیر ما کلی نیرو دیگه هست 

دوست من خودش ۵سال هست که با کسیه و دوسش داره خیلی 

می‌دونه من به این پسره حس دارم 

مثلا پسره میاد این طرف دوس من بهش شکلک در میاره 

یا اون روز بهم میگه ،از فلانی خواستم لباس بردارم بهم گفته تو خیلی لاغری اسمایل هم بهت بزرگه 

یا پریشب پیام داد که پیج کاری فلانی،یعنی کراشم و بهش بفرستم 

من به این پسره حس دارم در حد یه آدم دوست داشتنی نه اینکه از کار زندگی بیافتم بخاطرش 

اما

حس میکنم رفتار دوستم عجیبه😄

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ازتون مرسی

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید

عزیزم بعضی دوستا اینطورن ممکنه اصلا از پسره خوششون نیاد ها ولی چون حس رقابت و حسودی شدیدی به دوستشون دارن یه طوری میخوان عشق یا کراش دوستشون رو به دست بیارن تا به دوستشون ثابت کنن ازش بهترن و به قولی به چیزی که اون آرزوش رو داشته رسیدن...عقده دارن اینطور آدما همش میخوان ثابت کنن برترن

یه تایمایی هست که وقتی یکی از یه پسری پیش آدم تعریف می کنه ناگهان از یه آدم رندوم به یه الماس تبدیل می شه😁پس نباید حساسش می کردی حالا هم که حساسش کردی و فهمیدی نمی تونه در برابر این حسش مفپقاومت کنه دوست خوبی نیس