2777
2789

اصلا 

بشدت ام ژنتیکی هست این اختلال ها

حتی تورو ام میتونه بیمار کنه

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شناختی داری ازشون؟خیلیی مهربون و باوجدان هست ناراحتی تو خیلی براش مهمه.

دارم بله 

مهربونی و با وجدان در کنارش سلامت روان مهمه که ایشون ندارن

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
اگه واقعا اختلال تشخیص داده شده ازدواج نکنید

آخه خیلیییی خوبه.واقعا براش مهمه تو ضربه نخوری.

ولی نمیتونه محبت بکنه 

خیلی همیشه فکرش شلوغه.

مدام می‌خواد تمام اتفاق هایی که قراره بیوفته رو جلوگیری کنه

شرمنده وقتتون میگیره.میشه از عواقب زندگی باهاشون بهم بگی؟

من تراپیست میرفتم میدیدم

همش میرفتن حموم

غذا ایراد میگرفتن میگفتن نمیتونیم دست کسی بخوریم

یا جایی میرفتن نمیتونستن چیزی بخورن

بیشتر ببینید
من تراپیست میرفتم میدیدمهمش میرفتن حمومغذا ایراد میگرفتن میگفتن نمیتونیم دست کسی بخوریمیا جایی میرفت ...

نه وسواس رفتاری با اختلال شخصیت وسواسی فرق دارن.

تازه میگن وسواس رفتاری بهتره

من تراپیست میرفتم میدیدمهمش میرفتن حمومغذا ایراد میگرفتن میگفتن نمیتونیم دست کسی بخوریمیا جایی میرفت ...

این حمام طول نمی‌کشه.بیرونم غذا میخوریم.حتی از دستم همه چی میخوره.

ولی مدام تو . شلوغه دارن به همه چی با جزئیات فکر میکنن 

این حمام طول نمی‌کشه.بیرونم غذا میخوریم.حتی از دستم همه چی میخوره.ولی مدام تو . شلوغه دارن به همه چی ...

تاپیست حل میشه

بیشتر ببینید