2777
2789
عنوان

حاضرید نامزدتون مشروب لخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 67 پست
از این مدل امار دادن و سفید شویی کردنت یعنی ته دلت راضیی منتظر تایید چند نفر هستی پس مبارکه

خب من تا الان هر کی اومد سمتم یا سیگار میکشید یا قلیون یا مشروب و....

بخوام بگم ن ک باید وارد رابطه نشم یام با مذهبیا ک خب من مذهبی نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همه میخورن من الان بگم ن مشکل دارم باید ۹۰ درصد پسرا ۷۰ درصد دخترا حذف کنم نمیشه ک ....

این توجیحه خواهر خیلیا خط قرمزشونه فامیلای ما ندیدن اصلا

یه تجربه گری میگف من روحم‌از بدنم خارج شد به امام رضا سلام کزد قرمود دهانت نجسه اسم مارو نبر

خب من تا الان هر کی اومد سمتم یا سیگار میکشید یا قلیون یا مشروب و....بخوام بگم ن ک باید وارد رابطه ن ...

امارت اشتباهه

مذهبی سیگاری هم داریم 

و غیر مذهبی بدون دود و دم هم داریم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

به نظرم بسته به نظر شخصی خودتون داره 

من که مخالفم با همچین آدمی 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
اگه کم میخوره و حساب کتاب شده مشکلی نداره ولی اگه زیاد میخوره نههه

نه زیاد نمیخوره اصلا هوشیاریش از دست نمیداده کم میخوره 

اگ از این ها بود ک باید زیر بغلش میگرفتی تو مجلس هلیکوپتری بزنه ک اول کاری تموم میکردم

کی گفته۹۰ درصد جامعه همه سیگار میکشن و مشروب میخورن و اگه کنار نیایم از طرف جامعه پرت میشیم؟!

نه عزیزم اینجوری نیس 

شما خودت دورت رو با این مدل آدم ها پر کردی و فکر میکنی کل جامعه اینجوریه وگرنه بیا من هزارتا ادم نشونت بدم نه سیگار میکشن نه مشروب میخورن

و توصیمم بهت اینه از همچین آدمایی فاصله بگیری تا کمتر آسیب ببینی

ببخشید ما جز اون ده درصدیم؟ چون هیچکی اطراف سیگاری نیست خیلیارم میشناسم سیگاری نیستن بر چه اساس میگی ...

اطراف منم سیگاری نیس مذهبی ان خانوادم 

ولیییی اکثر جوانا الان میکشن چه دختر چه پسر 

من خودم ن اهل مشروبم ن سیگار و... ولی دلیل نمیشه کل ایران شبیه من باشن

کی گفته۹۰ درصد جامعه همه سیگار میکشن و مشروب میخورن و اگه کنار نیایم از طرف جامعه پرت میشیم؟!نه عزیز ...

من تا حالا حتی قلیون ندیدم تو خانواده مدرم یا مادرم هیچکس سیگاری هم نیس حتی مذهبین

ولی جامعه با خانواده من فرق داره 

نه زیاد نمیخوره اصلا هوشیاریش از دست نمیداده کم میخوره اگ از این ها بود ک باید زیر بغلش میگرفتی تو م ...

خوب پس اوکیه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...