2777
2789
عنوان

وای انقدر ذوق دارم برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15031 بازدید | 209 پست

عزیزم دلم 

الهی همیشه همینطوری خوشحال و شاد باشی 

نمیدونی چقدر ذوق میکنم تاپیک هایی میزنی که خوشحالی و حس خوب داری 

خدا واسه هم حفظتون کنه

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

چقدر حس خوبی گرفتم از تاپیکت...اصل زندگی مشترک همینه که از پیشرفت شریک زندگی خوشحال بشی ♥️ کنارش باشی تا موفق بشه اون هم حمایتت کنه ...زن و شوهر بال و پر هم بشن...خوشبخت باشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید جراحی پیدا کنی درسش تموم شده باشه،چون تموم نکرده باشه سخته😂دقیقا گفتی منم دلم خواست ذوقش کنم😂 ...

واقعااااا 

خیلی سخته کشیک های زیاد خستگی فشار جراحی ها

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
اره دقیقابعد هرچی بیشتر هم از همسرشون تعریف میکنن بیشتر من علافه من میشم به جراحجراح که صرفا شغله،یه ...

این همه از بدیاشم میگم😂

ولی شغل واقعا مهم نیست همین همکلاسیای شوهرم انقدر پسر لاشی توشون زیاده

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
این همه از بدیاشم میگم😂ولی شغل واقعا مهم نیست همین همکلاسیای شوهرم انقدر پسر لاشی توشون زیاده

چشم من فقط قشنگیاشو میبینه😂

نع ولی واقعا متوجه سختی هاش هستم

لولینگ،ازمون های ارتقا،بورد،طرح،کشیک های سخت و طولانی،فشار و استرس زیاد،برخورد با همراه های بیمار و ...

و خب واقعا باید خیلی مرد باشی و همچنین پر تلاش و باراده که اینا رو تحمل کنی و من از این قسمتش خوشم میاد😏

اینجا صرفا از یک فانتزی ابتدای جوانی و در جهت فان میگم جراح

وگرنه اخرش هرچی سرنوشت باشه همونه،منم اونقدری بد شانس هستم که اخر یه خدمه اتاق عمل گیرم بیار😂🤣

ایشالا که همیشه روزای خوب داشته باشید و برای ما تعریف کنید و ما هم قند تو دلمو اب شه و ذوق کنیم از ذوق شما❤️

سلام گلم گفتی دندون پزشکی گفتم ی سوال بپرسممن ی دندون دارم ک حدود ۱۰ ساله روکش دارهالان چندوقته از ل ...

حتما عکس تکی باید از دندون‌گرفته شه

بیشتر ببینید
سلام گلم گفتی دندون پزشکی گفتم ی سوال بپرسممن ی دندون دارم ک حدود ۱۰ ساله روکش دارهالان چندوقته از ل ...

سلام عزیزم

بیشتر ببینید
عزیزم دلم الهی همیشه همینطوری خوشحال و شاد باشی نمیدونی چقدر ذوق میکنم تاپیک هایی میزنی که خوشحالی و ...

فدات شم عزیزم

خیلی کمکم‌ کردی

بیشتر ببینید
چقدر حس خوبی گرفتم از تاپیکت...اصل زندگی مشترک همینه که از پیشرفت شریک زندگی خوشحال بشی ♥️ کنارش باش ...

ممنونم عزیزم

بیشتر ببینید
مبارک باشه:)خودش از چیف بودنش مثل شما خوشحاله؟؟ مردا آخه معمولا کمتر از خانما ذوق دارن واسه این چیزا ...

ارهه

چون که تهدیدش کرده بودن اصلا نمیذارن امسال چیف بشه بعد یهو چیف اولش کردن خیلی خوشحال شد.

بیشتر ببینید
حالا شما خداروشکر رو به اتمام و واقعا سخت بود دم شما گرم که کنارشون بودید🤍

ارهع البته امتحان بوردش مونده

بیشتر ببینید