2777
2789
عنوان

دیدین بعد عید هم مثل قبل عیده🍀🍀🪴😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 68 پست
همین شعر و ...

تاپیک خاموش بود .... یه هندل لاس‌وگاس زد باز جون گرفت....

علی خان چندبار خداحافظی میکنی؟

ثانیا اینجا بهت نشون میدم اومدی تاپیک لاس‌وگاس اشاره داشتی که لاس‌وگاس بهت پیام نده بعد بازم پاشدی رفتی آخرین تاپیک لاس‌وگاس ریپ کردی....

یه جاهایی دیوار چینی و مرزبندی میکنی میخواد که مثلا به نامزدت پیام ندیم .... بعد خودت مرزهای چیده شده رو زیر پا میزاری ... برو تاپیک آخر لاس‌وگاس ....

یه موقع میری تاپیک دیگه  و در مورد لاس‌وگاس پیام مغرضانه میدی که البته استارتر اون تاپیک بی جواب نزاشدتت

کلا با خودت چندچندی؟؟؟

با حدود ۳۳ سال سن رفتار مردونه نشون بده از خودت

روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونجاست که شاعر میگه یار منی جان منی عید منی ساز منی راز منیدلبر بی همتای منی😂😂😂😂 چشم نخورید� ...

سلام. کماندار بی کمان s رو فراخوان کنین اینجا لطفا 

شاهد زمانی حساب میشه که در بحث ها شرکت کرده باشه یادم نمیاد شرکتی در بحث ها داشتم

من نگاه حقوقی و قضایی به موضوع نداشتم، اما از اون منظر هم حتما معنی " شاهد " دخالت کننده در ماجرا نیست بلکه همون مشاهده کننده یا به قول شما بیننده هست.

بماند که گاهی در حد لایک کردن، فاعل بودین و تاثیر داشتین، اما همه اینها، اصل بی طرفی شما رو زیر سوال نمی‌بره و برای بنده قابل احترام هستین.

فقط یه چیز .... فاز ایشون چیه؟ 

من نگاه حقوقی و قضایی به موضوع نداشتم، اما از اون منظر هم حتما معنی " شاهد " دخالت کننده در ماجرا نی ...

همه ما یکسری مشکلات در  دنیای واقعی داریم اگر بخواهیم اینجا بحث کنیم روان واسه ادم نمیمونه پس با هم کنار بیایید دوست باشید بخدا ارزش نداره بخاطر چیزی یا کسی دو تا هم جنس با هم به بحث جدل بیوفتن

https://uupload.ir/view/mehdi_ahmadvand_-_naro_7ffl.mp3/

همه ما یکسری مشکلات در دنیای واقعی داریم اگر بخواهیم اینجا بحث کنیم روان واسه ادم نمیمونه پس با هم ...

ممنونم بابت اهمیت و دقت نظرتون رو موضوع. 

اما قطعا و یقینا بخاطر "کسی" نبوده (اینو همینجا بگم که بعدا واس کسی سوتفاهم و تفاخر بیجا پیش نیاد، اصلا در شأن من نیست در این شرایط تو اینجا بخوام واس خاطر شخص سومی با کس دیگه سرشاخ بشم، مگر اینکه اون شخص هدف (شخص سوم) انقدر از لحاظ شخصیت و عقاید و آرمان‌ها، عالی و متعالی باشه که ارزش دفاع کردن و یقه پاره کردن رو داشته باشه).

ضمنا برخلاف برخی که حسابی ذلیل و ملتمس و تحقیرآمیز خودشونو فرش زیر پای مخاطب میکنن، بنده قاطعانه و بدون ملاحظه خاص، با مخاطبم تبادل نظر میکنم. شما بعنوان همون "بیننده که خودتون فرمودین" اگر بحث ها و پست های پیشین من خاطرتون باشه حتما  مهر تایید  رو حرفام خواهید کوبید. ناگفته نماند که احترام متقابل و ادب در گفتار، غالبا از سمت بنده رعایت شده‌، با اینکه اگر اراده کنم پاسخ جسارت هارو بدم تو اون فضا هم استاد جنگ های روانی و کل کل هستم 👌💪 و براحتی مغلوب نمیشم ....

اینجا هم من برخی از این بحث هارو مثل زنگ تفریح 🛵🚚🚐🏎 سپری کردم .... اما تعجب کردم معشوقه پاک و وفادار گوگولیتونمم رو در اون تاپیک (طنز مترو .... در کاربری لاسوگاس) دیدم ....

گفتم ببینم فازش چیه؟ (خواهشا بگین اینارو بخونه چون نمیخوام به گناه غیبت آلوده بشم)

ممنونم بابت اهمیت و دقت نظرتون رو موضوع. اما قطعا و یقینا بخاطر "کسی" نبوده (اینو همینجا بگم که بعدا ...

زمانی توی تاپینگش  پست گذاشتین  مطمئنن میبینه وغیبت محصوب نمیشه ولی شما بهتره  در کل غیبت نکنید هر چند زمانی ببینه   غییت به حساب نمیاد ولیکن ممکنه به دل بگیره

لصف کنید با مخاطب خودتون رو در رو بشید وحرف بزنید نه بچه ام که حرف ببرم بیارم نه شخصیتم به حرف برن اوردن میخوره 

ممنونم بابت اهمیت و دقت نظرتون رو موضوع. اما قطعا و یقینا بخاطر "کسی" نبوده (اینو همینجا بگم که بعدا ...

و  جسارتا زمانی تاپیک میزنید هر کس میتونه شرکت کنه چون بستر عمومیه یه ادم میتونه وفادار باشه ولی درتاپیک شما شرکت کنه منافاتی نداره

و جسارتا زمانی تاپیک میزنید هر کس میتونه شرکت کنه چون بستر عمومیه یه ادم میتونه وفادار باشه ولی درت ...

من خودم معتقدم و قبلا هم یه جورایی تاکید داشتم اینجا و تمام تاپیک ها، بصورت عمومی (تقریبا همگانی) و سرگشاده از سوی استارتر، مکتوب میشه. چند بارم قبلا به کماندار (عزیزترینم، علی. ....) تذکر دادم اینجا دیوار چینی نکن چون ذات اینجا این چیزا رو برنمیداره و من خودم هد زمان هر تاپیکی که صلاح بدونم ورود خواهم کرد. اتفاقا از همین تعجب کردم من که یه مدت کتری باهاش نداشتم چرا برخلاف گفته هاش اومد تاپیکم (توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می کنند....)

من و اون علی اصلا تایپ هم نیستیم .... چند تا پست اینجا گذاشتم گفتم حالا که خودش قرق شکسته، بیاد پذیرا باشه .... ضمنا اینجا تاپیک علی نیست ( اینجا جایی هست که علی دورش حصار می‌کشید و من اون حصار و دیوار رو زیر پست هام، له و نابود کردم)

ممنون

علی زرنگ بازی درمیاره و داره میدون رو عوض میکنه بازم جسارت کرده رفته تاپیک من .. هه...

علی نوشته:
از بنده خدا طلب بخشش کن از شوهر کسایی که بدون. رضایتش با همسرشون گپ زدی

منم اینطور گذاشتم تو کاسش:
غالب پست های من در محیط عمومی بوده با رعایت احترام و کلی پست اخلاقی و یادآوری احکام .... همه میتونن اینجا تاپیک های من و شما رو ببین و خودشون قصاوت کنن کی باید دنبال رضایت باشه. 
هرچند بنده خودم رو پاک نمیدونم و از خدا و همه معذرت میخوام.