ممنونم بابت اهمیت و دقت نظرتون رو موضوع.
اما قطعا و یقینا بخاطر "کسی" نبوده (اینو همینجا بگم که بعدا واس کسی سوتفاهم و تفاخر بیجا پیش نیاد، اصلا در شأن من نیست در این شرایط تو اینجا بخوام واس خاطر شخص سومی با کس دیگه سرشاخ بشم، مگر اینکه اون شخص هدف (شخص سوم) انقدر از لحاظ شخصیت و عقاید و آرمانها، عالی و متعالی باشه که ارزش دفاع کردن و یقه پاره کردن رو داشته باشه).
ضمنا برخلاف برخی که حسابی ذلیل و ملتمس و تحقیرآمیز خودشونو فرش زیر پای مخاطب میکنن، بنده قاطعانه و بدون ملاحظه خاص، با مخاطبم تبادل نظر میکنم. شما بعنوان همون "بیننده که خودتون فرمودین" اگر بحث ها و پست های پیشین من خاطرتون باشه حتما مهر تایید رو حرفام خواهید کوبید. ناگفته نماند که احترام متقابل و ادب در گفتار، غالبا از سمت بنده رعایت شده، با اینکه اگر اراده کنم پاسخ جسارت هارو بدم تو اون فضا هم استاد جنگ های روانی و کل کل هستم 👌💪 و براحتی مغلوب نمیشم ....
اینجا هم من برخی از این بحث هارو مثل زنگ تفریح 🛵🚚🚐🏎 سپری کردم .... اما تعجب کردم معشوقه پاک و وفادار گوگولیتونمم رو در اون تاپیک (طنز مترو .... در کاربری لاسوگاس) دیدم ....
گفتم ببینم فازش چیه؟ (خواهشا بگین اینارو بخونه چون نمیخوام به گناه غیبت آلوده بشم)