2777
2789
عنوان

دیدین بعد عید هم مثل قبل عیده🍀🍀🪴😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 68 پست
من خودم معتقدم و قبلا هم یه جورایی تاکید داشتم اینجا و تمام تاپیک ها، بصورت عمومی (تقریبا همگانی) و ...

ربطش به خودم نمیفهمم چیه حصار  له کردین  

شب خوبی داشته باشید طاعات عبادات قبول👋

لبخند بزن از اون قشنگاش❤🙃               

اتفاقا تشریف ببرین تاپیک آخر Lasvegas ببین با چه لحنی شروع کرده و برای به قول شما رفع کدورت اقدام کر ...

زمانی با هم هیچ وجه کنار نمیایین  پس از هم فاصله بگیرید  به چالش  نکشونید  تاپیک کاربر گوگولیتونمم بنده خدا در موزد عید تاپیک زده یه صفحه واسه عید جلو نرفته فقط  بحث جدال بوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ربطش به خودم نمیفهمم چیه حصار له کردین شب خوبی داشته باشید طاعات عبادات قبول👋

جسارت نباشه .... ظاهرا اشتباه برداشت کردین بزرگوار! 🙏

اون دور گوگولیتونمم حصار می‌کشید و می‌گفت تاپیکش نرو منم یه مدت پستی نزاشتم تا اینکه اون روز کماندار s خودش اومد تاپیکم... منم دیوار و حصاری که واس کاربری گوگولیتونمم درست کرده بود رو در هم کوبیدم....

متقابلا شب خوش.

روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک

جسارت نباشه .... ظاهرا اشتباه برداشت کردین بزرگوار! 🙏اون دور گوگولیتونمم حصار می‌کشید و می‌گفت تاپی ...

نه اشتباه متوجه نشدم فهمیدم

زمانی توی تاپیک شما شرکت کرده شما باید تو تاپیک خودش شرکت میکردی نه اینجا شرکتتون تو تاپیک  باید در مورد چیزی باشه که استارتر زده یعنی عید نه  چیز دیگه ای

انسانیت اینه که دوستی محبت عشق به دیگران هدیه بدیم غیر اینه پس بحث کنار بزارید لطفا

ما آقایون که قبلنا بیشتر دنبال ترقه بازی بودیم نه وایتکس.

اما کلا بنظر میرسه عیدنوروز طعم سال‌های قبل رو نداره. شایدم به خاطر افزایش سن ماست.

ضمنا هر روزی که توش گناه نکنیم اونروز عیده .... نوروز باستانی کنار روز بی گناه، چندان بزرگی و برجستگی نداره.

نه اشتباه متوجه نشدم فهمیدمزمانی توی تاپیک شما شرکت کرده شما باید تو تاپیک خودش شرکت میکردی نه اینجا ...

به تأثیرپذیری از پست شما پست مرتبط هم تو این تاپیک گذاشتم.

ممنونم.

عذرخواهی از همه ..... تو مهمونی بودم زدم چایی ریخت از خجالت عرق کردم