2777
2789
عنوان

خوشبحال کسی ک شوعر با احساس و خوب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست
ینی هی ازش تعریف کنی؟چه فایده ای داره خر کردن؟

ببین کلا آقایون اینطوری ان که میشه زود خرشون کرد

امیدوارم به آقایون سایت برنخوره

یه بار روی پدرت یا برادرت یا همسرت یا حتی یه پسر بچه کوچولو امتحان کن

مثلا به بچه بگو وای چه پسر خوبی. قربونش برم. الان میاد کمکم میکنه. پسرمون آقاس.

اگه نکرد. من اسمم رو عوض میکنم

روی ۹۰ درصد جواب میده

کاربری دست دو نفره. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین کلا آقایون اینطوری ان که میشه زود خرشون کردامیدوارم به آقایون سایت برنخورهیه بار روی پدرت یا بر ...

آره واقعا 

مثلا من مامانم هیچقوت ندیدم از بابام تعریف کنه از چیزیش، شاید اگه میکرد رابطشون بهتر بود به قولی خرش میشد اینقد بحث و جدال نداشتن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید
آره هیچ گوش شنوایی نیست

منم ازدواجم مثل تو دقیقااااا شبیه به جایی رسیدم که کلا گذاشتمش کنار شدم آینه خودش که تعجب کرد گفت چرا اینقدر نامهربون شدی بردمش جلو اینه گفتم من خود خود توام مگر همین نمیخواستی شدم خودش . هست ولی انگار نیست 

ببین کلا آقایون اینطوری ان که میشه زود خرشون کردامیدوارم به آقایون سایت برنخورهیه بار روی پدرت یا بر ...

شوهر من جزو اون 10 درصد فک کن اصلا تو کارای خونه کمکم نمیکنه بمیرمم خودم باید پاشم بعد مثلا پا میشه یه املت میزنه تعریف میکنم به به چ املتی عالی شده دستت درد نکنه و فلان میگه خرم میکنی که هر روز درست کنم ... یا میبینه دارم ظرف میشورم میگم اقا لطفا جارو برقی بکش میخام زود کارم تموم بشه بشینم کنارش میکشه جارو برقی میگم وای از خودمم تمیز تر کشیدی مرسی میگه من خونه باشم یه دیقه نمیزاری استراحت کنم که همش این کار اون کار 

😔🫂 فداتشم

خدانکنه گلم❤️

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید
آره واقعا مثلا من مامانم هیچقوت ندیدم از بابام تعریف کنه از چیزیش، شاید اگه میکرد رابطشون بهتر بود ب ...

دقیقا محبت زبونی خیلی موثره

حالا نمیگم روی همه‌. ولی روی ۹۰ درصد تاثیر داره

بعضی از خانما اصلا قلب مهربونی ندارن ولی سیاست دارن با قربون صدقه رفتن و اشک تمساح و... شوهر و پسر و داماد و هرمردی که دورشون هست رو میکشن سمت خودشون. 

ولی برعکس بعضی خانما خیلی هم مهربونن. خیلی دلسوزن ولی نمیتونن بروز بدن. اینا همیشه بهشون ظلم میشه

کاربری دست دو نفره. 

دقیقا محبت زبونی خیلی موثرهحالا نمیگم روی همه‌. ولی روی ۹۰ درصد تاثیر دارهبعضی از خانما اصلا قلب مهر ...

آره دقیقا :(

بیشتر ببینید
شوهر من جزو اون 10 درصد فک کن اصلا تو کارای خونه کمکم نمیکنه بمیرمم خودم باید پاشم بعد مثلا پا میشه ...

حالا من که شوهر شما رو نمیشناسم نمیتونم قضاوت کنم ولی شاید هم واقعا آدم خوبی نباشه و حق با توعه ولی میخوای چکار کنی عزیزم؟

بالاخره یه رگ خوابی داره دیگه

اون رگ خوابشو پیدا کن

کاربری دست دو نفره.