2777
2789
عنوان

بعد چهار روز بهش زنگ زدم

60 بازدید | 5 پست

تاپیک قبلمو بخونید

گفت مشخص شد چی به چیه

من ضربه خوردم من صدمه دیدم من حالم خراب شد

فکر میکنه من خوشحالم الان

بهم گفت درس خیلی بزرگی بهم دادی

داره یجورایی میگه ما دیگه باهم نیستیم

بخدا مردم انقدر گریه کردم حالن خیلی داغونه

بهش گفتم بنظرت چرا چهارروز زنگ نزدم گفت مشخص شده همه چی نمیخاد بگی گفتم چی مشخص شده گفت

شارژ ندارم بعد بهت زنگ میزنم

خیلی بد  صحبت می‌کرد واقعا داغون شدم بگین چیکار کنم

هرکارباشه میکنم فقط قانع بشه الان

برگردیم به روال قبل توروخدا بگین 

شما سنت کم هست خودتو آنقدر اذیت نکن عزیژم

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عاشقش شدم نمیتونم بدون اونداره ازم فاصله میگیره

ی روزی ب عین حالت میخندی عزیزم ،عجله نکن ،اروم باش،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
ی روزی ب عین حالت میخندی عزیزم ،عجله نکن ،اروم باش،

بخدا دیگه دارم میمیرم

بدون این نمیتونم چند روزه با خودم کلنجار میام که ولش کنم و بخدا نمیتونم نمیشه

بعضی وقتا با خودم میگم اصن چرا من زندم؟؟

چرا نمیتونم ی آدمو تو زندگیم درست درمون نگهش دارم

بخدا دیگه دارم میمیرمبدون این نمیتونم چند روزه با خودم کلنجار میام که ولش کنم و بخدا نمیتونم نمیشهبع ...

ایشالا خدا قلبتو آروم کنه ،هر چی صلاحته اتفاق بیفته