2777
2789
عنوان

جلوی شوهرم هرچی از دهنش دراومد گفت اونم بخاطر کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 94 پست

عزیز من من میدونم تو ذهنت چی میگذره چون مامان خودمم مثل شماس چرا اخه فکر میکنی چون مادرته برادرته خواهرته باید کوتاه بیای کدوم قانون نانوشته ای یه لحظه فکر کن تموم این کارا رو خانواده شوهرت میکنن خدا وگیلی پات رو میزاشتی خونشون

یا دیگه پات رو نزار جاهایی که برادرت هست بیین هرجا خونه مامان و مادربزرگ هم میبینی اینا هستن نرو یا اینکه رفتی سکه یه پولشون کن و بیا بیرون بزار شوهرت هم دفاع کنه اصلا ازت همون شوهرت هم میفهمه  به خانوادش میگه که فرق نزارن بین بچه ها اصلاا و ابدا هم نگو مامانم بزرگ‌تره اله بله هرچی بدبختی کشیدیم چوب ندونم کاری پدر و مادرمون رو میخوزیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بزار اینو بهت بگم ، مادر من مثل شما بود ..هیچی نمی گفت! الان که بزرگ شدم ، دیگه سنی ام ازم گذشته ...

من دست رو دست نمی‌ذارم 

ازوقتی این بچه ها زبون باز کردن و باهم نمی‌سازن من اعصاب خوردی و دعوا وقهر دارم تاالان 

برادرام درست بشو نیستن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

عزیز من من میدونم تو ذهنت چی میگذره چون مامان خودمم مثل شماس چرا اخه فکر میکنی چون مادرته برادرته خو ...

مامانم پشت پسراشه 

اتفاقا تلفنی زنگ زدم ب مامانم گفتم ب برادرم بگه یه بار دیگه ب بچه من چپ نگاه کنه بامن طرفه

مامانم برگشته میگه جفتتون لنگه همید آبرومو بردید 

نگفت تقصیر برادرمه ک دخالت میکنه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏