2777
2789

بابای من سرطان داشت ۴ سال رفتیم دنبال درمان تا شیراز بردیمش من این اواخر بیشتر کنارش بودم قبل اون داداشو زنداداشم با اینگه تازه ازدواج کرده بود به جای ساختن خاطره های دو نفره تو بیمارستان پیش بابام بودن

بابام دیگ نتونست تحمل کنه ولی خدا شاهده تا اخرین لحظه ناامید نشده بودیم حتی دکترا حواب کردن بازم ما ادامه میدادیم که خوب شه ولی فوت کرد 

‌هر موقع منو داداشمو میبینن میگن چرا درمانشو ادامه ندادین هزینه نکردین چرا فلان دکتر نبردین این حرفا واسه من عذابه من دارم عذاب میکشم زیر این حرفاشون 

دلم نمیخواد ارزو کنم به این درد دچار شن که ببینن چی کشیدیم ولی دلم نمیاد اخه انتظار دارن بشینم تعریف کنم چیا به ما گذشت 

لایک نکن خواهر منننن  

یبار بهشون بگو اگه واقعا ناراحت بودین و فکر میکردین ما درمانش نکردیم میخواستین خودتون بیاین درمانش کنید

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روحشون شاد

مردم باید حتما یه چیزی بگن نمیتونن ساکت بمونن

بگو ما کم گذاشتیم اوکی شما ک فامیلشی چرا نیومدی ببریش دکتر یبار؟

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

عزیزم اصلا نیاز نیست با این آدما رفت و آمد کنی اصلا وقتی شروع میکنن شما برین تو اتاق یا تو آشپزخونه یا نگاه گوشی کنید

فقط برای شما نیست معمولا کسی که بر اثر بیماری فوت میشه همه می‌خوام نظر بدن از قدیم گفتن زنده صاحب نداره اما مرده صدتا صاحب داره ....

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بیشتر ببینید

بزار گم بشن آشغالای بی خاصیت بابای عزیزترازجون من یهو ایست قلبی کرد به قرآن زندگیمون هم عالیه عمم برگشت گفت نفهمیدم چی شد که داداشم ایست قلبی کرد حال من خیلی خراب بود همش میگفتم کاش دوروز مریض میشد بابام زنعموی احمقم برگشت گفت خب میدونستین مریضه(بابام قرص فشار مصرف میکرد) ببین یعنی آتیش میگرفتم با حرفاشون

خدا رحمتش کنه

شعورشون در همین حده 

میخوان یه چیز گفته باشن فقط

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید