2777
2789
عنوان

شوهرم مهمونی خواهرامو بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 85 پست
چطوری عزیزم رو روان و مغزش رژه میری یادمون بده

خونه ی مادرشم اونم بچه ننه ست....مثلا کار نمیکنم خودم به نشنیدن میگیرم....سر بچه هام داد بیداد میکنم.....اخم وتخم میکنم🤣😂🤣....ولی شما از راه خوش اگه میتونی رامش کن

چه ربطی داره شاید شما دعوت نمیکنی اونا دعوت میکنند قبل از اینکه از طرف انتظار داشته باشید خودتونم یه ...

من مجردم چجوری دعوت کنم 

مامان بابام حتا یه شب افطاری دعوت نکرد

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنداداش منم هرسال قبل اینکه مهمونی بده به فامیل شوهرش یه دعوا اساسی راه میندازه الانم قهررفته خونه ب ...

آدم باید یکم دل گشاده داشته باشه سالی یه بار آدمو نمیکشه

خونه ی مادرشم اونم بچه ننه ست....مثلا کار نمیکنم خودم به نشنیدن میگیرم....سر بچه هام داد بیداد میکنم ...

والا این مردا همشون مشکل دارن،رفتار خودشون رو نمیبینن. اول و آخر ما مقصر میشیم 

آدم باید یکم دل گشاده داشته باشه سالی یه بار آدمو نمیکشه

منم بخدا همینو میگم اصلا واسه مهمون البته سمت ما میمیره ابرو خودشو میبره الان ماهمه فهمیدیم زشته مگه هرروز خودت نمیخوری اونجورهم نیستیم بمونیم اون بپزه خودمون میریم کمکش 

بخدامن خانواده شوهرمو ازمال خودم بیشتر احترام میزارم بهترین غذارو میزارم باروی خوش تازه اونقدم میسپارم شوهرم روی خوش باش وقتی میان خونت شوهرم حوصله نداره فک میکنه چون خانواده خودشه اشکال نداره گاهی بدخلقی میکنه جلوشون میگم زحمت منو هدر ندره زشته فک میکنن بخاطریه لقمه غذاست حالا

من شوهرم خسیس نیست چندسال قبل رفته بود کوه،شب خونه خواهرم دعوت بودیم بچم گریه میکرد بهش زنگ زدم گفتم ...

بعضی ها جلوشون در نیایی کارشون را ادامه میدن،خودم چند بار این مسائل پیش اومد گذشت کردم ولی اطرافیان رفتار بدشون را ادامه دادن،مجبور به تغیی رویه شدم ،درست شدن،فکر می کنند آدم  نمی فهمه ،هی می تازونن

چه ربطی داره لطفا اصالت و فرهنگ مهمان دوستی و مهمان نوازی نژاد اریایی رو به اسم اوضاع افتصادی خراب ت ...

چه ربطی به فرهنگ اصیل آریایی داشت؟ شاید خانواده اینها تعدادشون زیاد باشه همسرش توی عید نمیتوند غذای خوب برای این همه تهیه کند در ضمن با یه کیلو و سه کیلو و یه بوته کافی نیست وقتی میگه نمیتونم یعنی درتوانم نیست 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
دعوا راه میندازه که مهمونی نگیره؟ بعد اون وقت مهمونی کنسل شد؟

اره دیگه کنسل شد نمیدونم چه مرگشه ما نمیفهمیم چشه یهو صدای جیغش کوچه رو گرفته یابام اینام بدو رفتن بالا ببینن چشونه نگفتن که سرچیه بابام هم داداشمو سیلی زده زنداداشمم لطف کرده به بابام گفته کثافت اشغال به داداشم میگفته تخمه حروم کره خر توله سگ حالم بد میشه یه زن اونقد بددهن باشه  ساعت دوازده شب رفته خونه باباش 

ولی پارسالم داداشم به من گفت بیایین من گفتم بعدشام میایم شاید امادگی نداشته باشید بمونه سرفرصت شام قبول نکرد مارفتیم همه چی خوب بود زنداداشم  خودش گفت ظهرچنان دعوا کردیم معلوم نیست گفتم نه متوجه نشدم بهونه شو گذاشت گفت نیومده خونه بابام ولی یسری هم داییمو دعوت کردن قبلش کلی دعوا کردن کلا هروقت مهمونی سمت داداشمه اونطور میشه دوروز بعدشم انگارنه انگار بیچاره داداشم زنش میگه بهم میگه روانی تو

بعضی ها جلوشون در نیایی کارشون را ادامه میدن،خودم چند بار این مسائل پیش اومد گذشت کردم ولی اطرافیان ...

دقیقا

مادرشوهرم من زندگی من و جاریم رو تا سرحد طلاق هم برد.الان بهش رو نمیدم.جاریم سه سال و من ۴ماه دنبال طلاق بودیم.ولی دست بردار نیست.قبلا خیلی زیاد میومد خونم و تقریبا هیچ مسافرت دونفره ای با همسرم نداشتم.باهاش درگیر نشدم ولی بهش محل هم نمیذارم.الان که خیلی کم میاد خونه ی من زندگیم رو ب راهه ولی طفلی جاریم هنوز هم که هنوزه درگیره.چون مادرشوهرم مثل افعی چمبره زده رو زندگی اون.