2777
2789
عنوان

چطور با یه شرکت نفتی یا پتروشیمی ازدواج کنم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4389 بازدید | 178 پست
شما همون وجه اجتماعی خانوادتون خوده ۹۰درصد پوئن مثبتِعزیزم با گنده تر از پتروشیمی ازدواج میکنی عجله ...

🤣آخه مگه گنده از پتروشیمی هست 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داداش من هست 

قد ۱۸۵

ماشین ۲۰۷

خونه نداره فعلا

منتها ما خوزستان هستیم😂

با تیپاکس بفرستم برات?

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

جالب اینه اصلا از این قشر پیدا نیمکنم که بخوام خودم آشنا بشم همسایه هم ماشالا همه نابود 🤣

😂ببین یه چی بگم برگات بریزه یکی از اقوام دور یه خانم مسن  تو خط واحد از دختره خوشش میاد بعد از چند وقت دوباره تو مسجد همو میبینن همون خانم مسن نوه اش که پولدارم هست و با این دختر خانم  اشنا میکنه الان انقدر زندگیشون خوبه که نگو

😂من رو یه بنده خدای خوزستانی کراش زدم یعنی واقعا یه وقتا فک میکنم دوست خوزستانی پیدا کنم یا حداقل برم اونجا دانشگاه

ولی دیوونگیه

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید
باید معرف داشته باشی برو روبه رو شرکت نفت داد بزن یکیتون بیاد بگیرم😂 بعد داداشو واسه من بیار😆

اگه داداشش یهو هفت هشت سالش بود چی 🫠💔

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼