2777
2789

من استراحت باید کنم. سه ماه از بارداریم مونده

همیشه کاری نبوده برای خانوادم نکرده باشم  حتی پول از شوهرم من قرض میگرفتن ولی خواهرم مریض هم میشد خودشون میبردن دوا درمون چون شوهر بی مسئولیتی داره همیشه از این خواهرم مینالن ولی خدماتشون له همین خواهرم میدن

حالا رفتن برای داداشم خواستگاری به من  نگفتن به همین خواهرم گفتن

دارم از ناراحتی کارایی که در حقشون کردم دق میکنم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق داری. منم بودم ناراحت میشدم. یعنی تو رو غریبه دونستن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم هیچ وقت یادم نمیره

مامانم باردار بود، عقد کنون داییم اصلا خبر ندادن به مامانم

من به جای مامانم دلم شکست

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
بله همینجوره

حالا خودتو ناراحت نکن و دیگه اهمیت نده. تو هم باهاشون همین‌جوری رفتار کن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
منم هیچ وقت یادم نمیرهمامانم باردار بود، عقد کنون داییم اصلا خبر ندادن به مامانممن به جای مامانم دلم ...

واقعا بعضی خانواده ها نمیدونم چه فکری میکنن

باشه که خدا تو همین موقعیت قرارشون بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا بعضی خانواده ها نمیدونم چه فکری میکننباشه که خدا تو همین موقعیت قرارشون بده

مامان بیچاره ام خودش همیشه میگفت هیچوقت منو آدم حساب نکردن و نمیکنن

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید

برو خدا رو شکر کن شوهرت هواتو داره و به خانوادت پول قرض میده 

شوهر من نه منو دکتر میبره نه خیرش به خانوادم میرسه تازه الانم باردارم اومده میگه برو به خانوادت بگو واسه بچمون سیسمونی خوب بگیرن 😒 تو رو ببرن دکتر ، بهت برسن ، باهات بیان خونه که تنها نباشی ،  خیلی لجم میگیره از حرفاش ، فقط توقع داره 

یکی نیست بگه بابا بی انصاف بچه ی توئه خانوادم همه کاراشو بکنن ؟ 

خلاصه باردارا هر کدوم باید یه جوری حرص بخورن !!! 😐😶 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
الهی صدای شکستن قلبتو شنیدم 🥲خانواده مامان منم همینطورن هر چی میشه به مامانم نمیگن

ناراحتیم از این خواهرم حتی یه دعوتشون نمیکنه بعد میومدن خونه من میخوردن برای فردا شون میبردن

مامانم بستری شد بیمارستان خواهرم عین خیالش نبود من همه اش غذا میدادم براشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو خدا رو شکر کن شوهرت هواتو داره و به خانوادت پول قرض میده شوهر من نه منو دکتر میبره نه خیرش به خا ...

شوهر خواهرم اینقدر بی مسولیت بود که خواهرم باردار شد پاشد اومد تو اتاق از خونه بابام زندگی کردن تا چهل روز بعد زایمان خواهرم هم موندن از بس عمه و خاله هام تیکه انداختن دیگه رفتن سیسمونی هم مامانم داد

ولی برای من هیچ کاری نکردن اونوقت باز به همین خواهرم احترام میذارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر تو منی خواهرررررزیاد که باشی زیادی میشیفکر میکنن ما قوی هستیم ما رو نادیده میگیرن و چون همسرامو ...

دقیقا همینجوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ناراحتیم از این خواهرم حتی یه دعوتشون نمیکنه بعد میومدن خونه من میخوردن برای فردا شون میبردنمامانم ب ...

دقیقا کسایی که اینقدر خوبن همیشه دلشون میشکنه 

شما هم از این به بعد برات درس و عبرت بشه دیگه اینقدر هوای خانوادتو نداشته باش همه چیز رو به اندازه نگه دار 🥲

ولی منم فهمیدم که هر کسی تو دنیا فقط خودش و خدا رو داره 

و ۹۹ درصد ادمای اطرافمون حال ما اصلا براشون اهمیتی نداره 🫠