2777
2789

خودم ک اولین بارمه والا با چنین حانواده ای برخورد کردم 

مردما خوبی هستن ذاتا ادم های خوبی هستن 

کمک بچهاشون هستن 

دخالت و بی ادبی ندارن 

وابستگی ب بچهاشون هم زیاده 

احترام عروس روهم دارن نقریبا 

اما نگم نگم ک چقدر رو اعصاب منن و نچسبن برام 

مثلا چجور بگم خواهرشوهرم از شهر دیگ میاد نمیگ ی ساعت برم بشینم خونه داداشم بلاخره خوشحال میشه فقط بجز یکی از داداش پا تو خونه ماها نمیزاره بلکه دعوت بشه یا کاری باشه 

یا ده روز پیششون باشی بگو بخند ندارن باهات اونطوری 

اصلا شور و شوق ندارن ادم نمیتونه باهاشون خوش بگذرونه یا ارتباط برقرار کنه

منم مدل خواهرشوهرتم.  تا کاری نداشته باشم یا دعوتم نکنن جایی نمیرم. مگه سبُکم؟😐

اتفاقا کم حرفم هستم. آخه آدم چ حرفی داره با خانواده شوهر بزنه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بلاخره ادم دوستداره بگه بخنده راحت باشه نمیگم حالا وراج باشه ادم ولی انقدر سکوت هم ک اعصاب ادم خراب میشه 

اصلا بهم خوش نمیگدره بینشون واسه همین خیلی فاصله گرفتمه ازشون 

بده کاری به کارت ندارن 

بیخیال تورو خدا 

از همچی ایراد میگیرید

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بیشتر ببینید
منم مدل خواهرشوهرتم. تا کاری نداشته باشم یا دعوتم نکنن جایی نمیرم. مگه سبُکم؟😐اتفاقا کم حرفم هستم. ...

ببخشید دیگ زمانه دعوت تموم میشه چرا فکر میکنی اگ بری جایی سبکی 

پاشو ی سلام بده ی سر و احوال پرسی بکن از خانواده داداشت اونوقت بلاخره اونم میگ اخواهر بمون شام اینجا باشی ن اینک بشینی توخونت منتظر باشی دعوتت کنن دیدن زوری ک نمیشه

خوب منم اینجوریم 

ایرادش چیه 

در عوض از روز اول دخالت نکردم تو کار عروس 

نه اجازه دادم راجع بهم سوالی بکنه نه ازش چیزی پرسیدم کاری به کارش ندارم 

ببین شمارو خواهر شوهرت انتخاب نکرده که بهت بدهکار باشه 

چرا چون زن داداشش هستی فکر میکنی موظفه بگو بخند کنه و بیاد خونت ..مگه شما تعیین کننده اخلاق و رفتار دیگرانی 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
ببخشید دیگ زمانه دعوت تموم میشه چرا فکر میکنی اگ بری جایی سبکی پاشو ی سلام بده ی سر و احوال پرسی بکن ...

اتفاقاااااااا اون زمونه ک طرف سرشو مثل چی مینداخت پایین و میرفت جایی تموم شده. شاید طرف آمادگی پذیرایی از منو نداره. شاید اصلا حوصله منو اون روز نداره. 

شما اگ خییییلی دلت میخواد بیاد خونه ات خب زنگش بزن دعوتش کن.

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

اسی پر توقعیاااا چون تو برونگرا و آدم سطحی هستی 

همه باید مثل تو باشن ؟؟😑😑😑

چه منطق عجیبی 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید