2777
2789
عنوان

انگار از خارج برگشتمممم

247 بازدید | 16 پست

امروز استوری چند تا از فامیلا رو اتفاقی دیدم و همشوننن خیلی تغییر کردن چون خیلی ساله باهاشون ارتباط ندارم البته قهر نیستم اما ارتباط و رفت و آمد ندارم و حالا موندم تو عروسی که همه حضور دارن چطوری شرکت کنم 

خندمم میگیره که تو یک شهریم و من انگار سال هاست ایران نبودم 🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من حتی پیام رسانایی که خانواده و دوستام دارن رو شماره ای که فامیل داره نصبشون نکردم

هی میگن چرا اصلا تو فضای مجازی نیستی منم میگم ترجیح میدم از دنیای واقعی لذت ببرم و این لاکچری بازیا🤣🤣🤣🤣

یعنیا سه ساله درسمو تموم کردم اصلا اینا هنوز نمیدونن من کنکور داشتم کنکور دادم یا نه

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین کلا لحنم اینجوریه🩷🌱

من حتی پیام رسانایی که خانواده و دوستام دارن رو شماره ای که فامیل داره نصبشون نکردمهی میگن چرا اصلا ...

منم ندارم به خاطر همینم شکه شدم استواری هاشون رو با گوشی خواهرم دیدم 

فک کن بچه هاشون کوچیک بودن الان قدشون از من بلند تره 🤣🤣

دیگه بخوامم نمیتونم باهاشون صمیمی برخورد کنم 

منم ندارم به خاطر همینم شکه شدم استواری هاشون رو با گوشی خواهرم دیدم فک کن بچه هاشون کوچیک بودن الان ...

آرامش دنیا مال توعه🦍✌🏻

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین کلا لحنم اینجوریه🩷🌱

به روی خودت نیار،گرم احوالپرسی کن 🤣

منم شوهرم اصرار داره که بریم باغ داییش .اونا هم خیلی نچسبن.همش ساکتن ،اصلا نه حرف میزنن نه میخندن.

منم اذیت میشم اینجوری

پیشنهادی دارید که بشه جو رو تغییر داد؟؟؟؟؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

به روی خودت نیار،گرم احوالپرسی کن 🤣منم شوهرم اصرار داره که بریم باغ داییش .اونا هم خیلی نچسبن.همش س ...

من اگه میتونستم تغییر بدم که با همه قط ارتباط نمیکردم 🤣🤣

من اگه میتونستم تغییر بدم که با همه قط ارتباط نمیکردم 🤣🤣

🤣🤣🤣قطع ارتباط خوب نیست

بعد از مدتی احساس تنهایی میکنی

دوری و دوستی رو نگه دار

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤